Te huur: Orne Torchamp

Natuurhuisje in het bos aan de rivier La Varenne

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1585) bedraagt €500 per week voor maximaal 3 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Natuurhuisje in het bos aan de rivier La Varenne te huur in Orne (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Orne Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Orne Noord-West-Frankrijk:

Foto 2

Dit natuurhuisje is een origineel retro chalet uit de jaren 60, tegen een rots aangebouwd met uitzicht op de weilanden en bos. Langs de rivier kun je plaatsnemen in de hangstoel en er zijn zitplaatsen rondom de vuurplaats. Keuken met spoelbak, oven, opbergruimte, koelkast, douchecabine, bio-toilet (geen riool en septictank aanwezig), balkon en zonneluifel met afstandsbediening. Het natuurhuisje biedt veel privacy omdat het vrijstaand is en op een apart deel van het landgoed staat. Uitermate geschikt voor gasten met een hond, deze kan op een groot stuk land en in het bos vrij rondlopen. Het deel rond het huis is volledig omheind. Het landgoed grenst aan de rivier en er is altijd dat kabbelende geluid van een stroomversnelling. De naaste buren zijn alleraardigste Engelsen en bevinden zich op 200 mtr. afstand. Rust, stilte en bezinning in een natuurlijke omgeving.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

- mozaiken - familie-opstelling - kayakken - spiegelgesprekken (ook voor koppels) - tantra - massage

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie (Le Pont des Planches):

vakantiehuis Orne

Het chalet wordt omringd door eigen bosperceel en bevindt zich in de buurt van Domfront, Normandië. Mogelijkheid tot kajakken als het water in de rivier hoog genoeg staat en er lopen fiets- en wandelroutes langs het huisje. Daarnaast zijn er op 3 en 10 km afstand mooie wandelroutes door grote bospercelen. Op 60 km heb je het eiland Mont St. Michel wat het bezoeken waard is.

Voor uw oriëntatie: Torchamp ligt in de buurt van de plaatsen: Domfront, Rennes, Mayenne, Le Mont St michel en Flers. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 500 tot € 500 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 30-05-2023

U kunt bij ons een lakenpakket en handdoekenpakket huren. Uiteraard staat het u vrij deze zelf te verzorgen.

Omdat wij een natuurhuisje aanbieden, aan een rivier en in het bos, hebben wij gekozen voor een stralingsvrije omgeving. Dat houdt in dat er binnen een straal van 150 mtr. geen WiFi straling is. Uiteraard kunt u gebruik maken van uw eigen 4G netwerk.

Uw hond mag mee, als hij/zij van zwemmen houdt, dan kan ze de rivier oversteken. Voor de rest is het landgoed door een hek afgesloten en kunt u uw viervoeter vrij rond laten lopen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Nudisme toegestaan is aanwezig Nudisme toegestaan

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Torchamp 🏡Domfront 🏡Rennes 🏡Mayenne 🏡Le Mont St michel 🏡Flers 🏡Orne 🏡Basse Normandie 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.