Te huur: Dordogne St Paul la Roche

Ruime en lichte studio op een biologische bloemenboerderij.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1315) bedraagt € 600 tot € 875 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime en lichte studio op een biologische bloemenboerderij. te huur in Dordogne (Frankrijk)
 vakantiehuis Dordogne Overzichtfoto studio <br>Ruime en lichte studio, houten vloer, zicht op de balkondeuren en de grote tafel.   Bloementuin in vroege lente <br>De een jarige bloemenbedden, deels ingezaaid

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

Aan de rand van een kleinschalige biologische bloemenboerderij verblijf je in een heerlijke lichte en ruime studio. Alles bevindt zich in een grote ruimte van 90m2. De studio is het meest geschikt voor twee personen, maar de banken kunnen helemaal ingericht worden als twee een-persoons bedden en dan zijn er vier slaapplaatsen. De studio is afgewerkt en ingericht met veel liefde en oog voor detail. Een ruim en luxe opgemaakt bed van 1.60 bij 2.00 meter, een vintage maria-blauwe badkamer, heerlijke ruime banken, een enorme werk en/of eettafel onder het dakraam, een royaal en goed ingerichte keuken met degelijk keukenmateriaal en een verrukkelijke houtkachel voor als het koud is. De keuken geeft toegang tot een groot balkon van ruim 32m2 met uitzicht over de heuvels, de paarden en de bloementuinen. Naast de ingang van de studio op begane grond is er ook een eigen privétuin en heb je de beschikking over een jeu de boules baan. Verse bloemen zijn altijd beschikbaar. Workshops op maat zijn mogelijk tijdens je verblijf.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1315 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

workshops met bloemen op maat, van spiraaltechniek boeket tot het maken van een bloemeninstallatie.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Perigord Vert):

vakantiehuis Dordogne

De studio bevindt zich in het natuurpark ‘Parc Naturel Régional Périgord -Limousin’ in de Perigord Vert (het meest groene en minst toeristische gedeelte van de Dordogne). Het gebied leent zich bij uitstek voor wandelen, fietsen en paardrijden. De natuur is veelal onbedorven en afwisselend. Hier kan je nog echt genieten van stilte en schoonheid. De nachtelijke hemel is zwart (nauwelijks lichtvervuiling)en de melkweg is bij helder weer goed te zien. In de glooiende heuvels tref je bossen, meertjes, riviertjes en lieflijke weilanden. Wandelmogelijkheden en routes zijn ontelbaar. Verder stikt de Dordogne van kastelen, bijzondere grotten en rommelmarkten. Het eten is hier nog overal lekker en betaalbaar. De studio bevindt zich 5 km van Thiviers met haar beroemde zaterdagmarkt (uitgeroepen tot de meeste mooie markt van Aquitaine), eveneens 5km van een lekker zwemmeer met restaurant, 27km van Brantôme (het Venetië van de Dordogne), 8km van het prachtige kasteel van Jumilhac le Grand (waar een toegewijde nederlandstalige gids uw kan rondleiden), 4km van Saint Paul la Roche waar een levendig dorpscafé u regelmatig zal verassen met optredens en in de zomer elke donderdagavond feest wordt gevierd met eten en live-muziek.

Voor uw oriëntatie: St Paul la Roche ligt in de buurt van de plaatsen: Perigueux, Limoges, Thiviers, Brantôme en Jumilhac le Grand. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-08-2022

Wij zorgen voor een mooi opgemaakt bed. Wel is het fijn als u aangeeft of ook een of twee eenpersoonsbedden opgemaakt dienen te worden.
Er is geen wasmachine aanwezig in de studio maar tegen een vergoeding, van 5 euro per was, kunt u onze wasmachine gebruiken.
Voor hout rekenen we 10 euro per grote mand. Bij normaal gebruik kunt u hier twee dagen mee stoken.
En natuurlijk kunt u met alle vragen over de omgeving bij ons terecht en kunnen bloemenliefhebbers in de zomer hun hart ophalen aan een overdosis bloemenpracht.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Paul la Roche Perigueux Limoges Thiviers Brantôme Jumilhac le Grand Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.