Te huur: Dordogne St Paul la Roche

Ruime en lichte studio op een biologische bloemenboerderij.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1315) bedraagt €600 tot € 950 per week voor maximaal 4 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ruime en lichte studio op een biologische bloemenboerderij. te huur in Dordogne (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Dordogne Foto 4 Overzichtfoto studio <br>Ruime en lichte studio, houten vloer, zicht op de balkondeuren en de grote tafel. Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Bloementuin in vroege lente <br>De een jarige bloemenbedden, deels ingezaaid
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

Foto 2

Aan de rand van een kleinschalige biologische bloemenboerderij verblijf je in een heerlijke lichte en ruime studio. Alles bevindt zich in een grote ruimte van 90m2. De studio is het meest geschikt voor twee personen, maar de banken kunnen helemaal ingericht worden als twee een-persoons bedden en dan zijn er vier slaapplaatsen. De studio is afgewerkt en ingericht met veel liefde en oog voor detail. Een ruim en luxe opgemaakt bed van 1.60 bij 2.00 meter, een vintage maria-blauwe badkamer, heerlijke ruime banken, een enorme werk en/of eettafel onder het dakraam, een royaal en goed ingerichte keuken met degelijk keukenmateriaal en een verrukkelijke houtkachel voor als het koud is. De keuken geeft toegang tot een groot balkon van ruim 32m2 met uitzicht over de heuvels, de paarden en de bloementuinen. Naast de ingang van de studio op begane grond is er ook een eigen privétuin en heb je de beschikking over een jeu de boules baan. Verse bloemen zijn altijd beschikbaar. Workshops op maat zijn mogelijk tijdens je verblijf.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1315 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

workshops met bloemen op maat, van spiraaltechniek boeket tot het maken van een bloemeninstallatie.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Perigord Vert):

vakantiehuis Dordogne

De studio bevindt zich in het natuurpark ‘Parc Naturel Régional Périgord -Limousin’ in de Perigord Vert (het meest groene en minst toeristische gedeelte van de Dordogne). Het gebied leent zich bij uitstek voor wandelen, fietsen en paardrijden. De natuur is veelal onbedorven en afwisselend. Hier kan je nog echt genieten van stilte en schoonheid. De nachtelijke hemel is zwart (nauwelijks lichtvervuiling)en de melkweg is bij helder weer goed te zien. In de glooiende heuvels tref je bossen, meertjes, riviertjes en lieflijke weilanden. Wandelmogelijkheden en routes zijn ontelbaar. Verder stikt de Dordogne van kastelen, bijzondere grotten en rommelmarkten. Het eten is hier nog overal lekker en betaalbaar. De studio bevindt zich 5 km van Thiviers met haar beroemde zaterdagmarkt (uitgeroepen tot de meeste mooie markt van Aquitaine), eveneens 5km van een lekker zwemmeer met restaurant, 27km van Brantôme (het Venetië van de Dordogne), 8km van het prachtige kasteel van Jumilhac le Grand (waar een toegewijde nederlandstalige gids uw kan rondleiden), 4km van Saint Paul la Roche waar een levendig dorpscafé u regelmatig zal verassen met optredens en in de zomer elke donderdagavond feest wordt gevierd met eten en live-muziek.

Voor uw oriëntatie: St Paul la Roche ligt in de buurt van de plaatsen: Perigueux, Limoges, Thiviers, Brantôme en Jumilhac le Grand. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 600 tot € 950 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 13-08-2023

Wij zorgen voor een mooi opgemaakt bed. Wel is het fijn als u aangeeft of ook een of twee eenpersoonsbedden opgemaakt dienen te worden.
Er is geen wasmachine aanwezig in de studio maar tegen een vergoeding, van 5 euro per was, kunt u onze wasmachine gebruiken.
Voor hout rekenen we 10 euro per grote mand. Bij normaal gebruik kunt u hier twee dagen mee stoken.
En natuurlijk kunt u met alle vragen over de omgeving bij ons terecht en kunnen bloemenliefhebbers in de zomer hun hart ophalen aan een overdosis bloemenpracht.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡St Paul la Roche 🏡Perigueux 🏡Limoges 🏡Thiviers 🏡Brantôme 🏡Jumilhac le Grand 🏡Dordogne 🏡Aquitaine 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.