Te huur: Var Le Plan de la Tour

La Maison d'Amis is een prachtig, stijlvol huis gelegen in alle rust en toch bij de meest trendy plaatsen in de Golf van St Tropez.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.6

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1252) bedraagt € 750 tot € 1.350 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: La Maison d'Amis is een prachtig, stijlvol huis gelegen in alle rust en toch bij de meest trendy plaatsen in de Golf van St Tropez. te huur in Var (Frankrijk)
Leefkeuken <br>In de leefkeuken vind je alle moderne werkmateriaal, en ook een Nespresso Koffiemachine Living <br>Zowel tijdens de zomer als tijdens de wintermaanden staat deze living met ruime zitting garant voor gezellige avonden La terrasse Tropezienne Het overdekt terras Terras Tropezienne Leeshoek Badkamer 1 Slaapkamer 1 Slaapkamer 2

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

Leefkeuken <br>In de leefkeuken vind je alle moderne werkmateriaal, en ook een Nespresso Koffiemachine

Dit huis hebben wij in 2011 aangekocht nadat we onmiddellijk verliefd werden door de charme en authenticiteit die het uitstraalt. Van oorsprong gebouwd als 2 aaneengesloten huizen in 1790, de periode van de Franse revolutie. Dit is nog steeds te merken aan de dikke muren die dit gebouw kenmerken. Nadien hebben de verschillende eigenaren die hier hebben gewoond, steeds aanpassingen aan de noden en mogelijkheden gedaan die in het tijdskader realiseerbaar waren.

Vandaag kunnen we stellen dat de charme in combinatie met het hedendaagse comfort één van de troeven zijn dit huis een echte coup de coeur maakt.
De uiterst gunstige ligging in het dorp maakt dat op wandelafstand de lokale winkels en gezellige caféetjes en restaurants te vinden zijn. Je auto heb je enkel nodig voor een bezoek aan de andere gezellige Provençaalse dorpjes of voor een dagje aan het strand

GELIJKSVLOER
Woonruimte met een gezellige zithoek voorzien van Flatscreen TV met TV-Vlaanderen satellietontvanger & DVD-speler.
Gastenslaapkamer met dubbel bed (160×200) en met lavabo met warm water
Ingemaakte kast met wasmachine en droogkast

EERSTE VERDIEPING
Master slaapkamer met dubbel bed (180x 200) en met aansluitend een badkamer met bad/douche en toilet. Geluidsarme Daikin airconditioning
Tweede slaapkamer met dubbel bed (160×200) en met aansluitend een badkamer met douche. Geluidsarme Daikin airconditioning

TWEEDE VERDIEPING
Zeer ruime leefkeuken met grote tafel voor 8 personen uitgerust met hedendaagse apparatuur
Dakterras “Tropézienne” waarvan 1/3 een overdekte gezellige zithoek heeft, 2 terrastafels met 6 stoelen, 3 ligzetels, ingebouwde BBQ en tuindouche

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1252 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Golf van St Tropez):

Living <br>Zowel tijdens de zomer als tijdens de wintermaanden staat deze living met ruime zitting garant voor gezellige avonden

HET DORP
Un Village Provençal au coeur des collines zoals ze het zelf noemen.
Le Plan de La tour is een deelgemeente van Sainte Maxime in de Var en telt slechts 2.524 inwoners. Het dorp ligt in de mooie heuvels achter de Golf van Saint Tropez op 10 minuten rijden van de zee.
De mix van het Provençaals dorp karakter en de directe nabijheid van de zee en de stranden maakt deze plek uniek.
Het huis is centraal gelegen in een rustige straat van het historisch gedeelte van het dorp. Op wandelafstand vind je al wat je nodig hebt, bakker, supermarkt en restaurants.

OP MINDER DAN 1,5 UUR RIJDEN
Deze steden en plaatsen zijn echte bezienswaardigheden die wij zeker aanbevelen:
Gorges du Verdon op 80 km
Saint Tropez op 19 km
Aix-en-Provence op 105 km
Marseille op 128 km
Cassis op 122 km
Cannes op 70 km
Nice op 99 km
Monaco op 105 km

DE STRANDEN
Les plages des Nartelles (Sainte Maxime) op 10 km of 15 minuten met de auto
Les plages de Ramatuelle (Saint Tropez) op 18 km of 30 minuten met de auto

Voor uw oriëntatie: Le Plan de la Tour ligt in de buurt van de plaatsen: St Tropez, Ste Maxime, Nice, Cannes en Frejus. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 04-10-2022

Linnenpakket per persoon : 25€
Verplichte eindkuis: 120€
Voorschot: 30% bij reservatie
Eindbetaling: 30 dagen voor afreisdatum

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Plan de la Tour St Tropez Ste Maxime Nice Cannes Frejus Var Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.