Logo vakantiehuis frankrijk
Seine Maritime Frankrijk

Te huur: Seine Maritime Grandcourt

Gezellig familie-vakantiehuis, heerlijke, grote tuin, buiten-barbecue, kust en bossen, genieten ...

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1063) bedraagt € 360 tot € 810 per week voor maximaal 8 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 28 foto's.

Vakantiehuis: Gezellig familie-vakantiehuis, heerlijke, grote tuin, buiten-barbecue, kust en bossen, genieten ... te huur in Seine Maritime (Frankrijk)   Keuken met zicht op aanrecht Benedenslaapkamer III Benedenslaapkamer I
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (9 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week
 • 24 oktober 2020 --> € 497
 • 31 oktober 2020 --> € 306
 • 7 november 2020 --> € 306
 • 14 november 2020 --> € 306
 • 21 november 2020 --> € 306

Omschrijving van dit huis in de Seine Maritime Noord-West-Frankrijk:

 Grandcourt -'La vallée du soleil' - Gezellig, vrijstaand huis met grote tuin aan rand van dorp. Landelijk gelegen huis (pavillon) met 2 gezichten: voor 2 personen (alles beneden gelijkvloers) of t/m 8 personen (met de bovenverdieping erbij met 4 extra slaapkamers en een extra badkamer) - geen huisdieren. Internet aanwezig, wifi.
Het ruime, gemoedelijke landhuis ligt aan de glooiende rand van het dorp, prachtig op de zon gelegen. Op ca. 1000 meter beginnen de uitgestrekte bossen van het overal vrij toegankelijke Fôret d'Eu. Dwars door het dorpje loopt het heldere, stromende riviertje de Yères.

Het praktisch gemeubileerde, vrijstaande vakantiehuis uit ongeveer 1900, bestaat uit twee lagen, is in goede staat en van de elementaire moderne gemakken voorzien.
Achterin de tuin bevindt zich een schuur, een garage en een afsluitbare atelierruimte met tafel-tennis tafel. In een aparte schuur ligt hout voor de haard. In de vrije, grote en omsloten tuin van ruim 1600 m2 ligt veel gras en is het fijn spelen voor kinderen. Een multifunctioneel familiehuis bij gebruik van beide verdiepingen.
Beneden, als een bungalow, te gebruiken door twee personen (eventueel met 1 of 2 kleine kinderen).

Interieur:
- Begane grond - entree, toilet, zitkamer met allesbrander, een kleine extra kamer (eventueel geschikt voor 1 of 2 mobiele kinderbedjes), moderne badkamer met ligbad, ruime 2-pers. slaapkamer, TV met schotelantenne voor o.a. diverse Nederlandse zenders, radio/cd-speler, moderne eetkeuken, oven/gasfornuis, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, pannen, bestek en servies etc. voor circa 8 personen;
- 1ste Etage - badkamer met o.a. douche en toilet, twee 2-personen slaapkamers, twee 1-persoons slaapkamer; alle bedden: 200x90cm.;
- pantry: wasmachine, centrale gasverwarming. Tuinmeubelen en vaste barbecue etc. In de schuur staan een aantal sportfietsen.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Haute Normandie (La vallee de l'Yeres):

 Ongeveer 20 km van zee met de stadjes Criël, Eu en Le Treport en Dieppe op ca. 35km. afstand ligt het rustieke dorpje Grandcourt (350 inwoners). In ongeveer vier uur bent u vanuit Nederland in de prachtige campagne van Haute-Normandie. Vanuit Grandcourt is het een goed kwartier naar de kust.
Tussen de 100 meter hoge krijtrotsen vindt u er het strand van de mooie badplaats Mers-les-Bains, maar ook het ruime Criel-plage en het intieme strand van Mesnil-Val. Naast Mers-les-Bains en het fraaie Eu (een oud stadje vol historische bezienswaardigheden), ligt de oude vissershaven Le Tréport. Deze oorspronkelijke en natuurlijke haven herbergt aan de kade een aantal voortreffelijke (vis)restaurants en een actieve visafslag.
Rondom Grandcourt vindt u in de groene Vallée de l'Yères golvende heuvels, met akkers, weilanden, bosschages en boerendorpjes. Uitgestrekte beukenbossen, ook andere loof- en naaldbomen, wild, flora en fauna. Bij elk soort weer, in ieder jaargetijde is deze mooie streek een bezoek waard.

Grandcourt heeft een kleine kruidenier (verkoopt ook stokbrood), een postkantoor en een dorpshotel/-café. Diverse supermarkten, apotheek e.d. op circa 12 km (Blangy).

Voor uw oriëntatie: Grandcourt ligt in de buurt van de plaatsen: Dieppe, Le Treport, Rouen, Eu.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 09-08-2020

Zie de aparte verhuurkalender voor de juiste huurvoorwaarden en voor de beschikbaarheid. Waarborg à € 170 zonder aantoonbare schade binnen 4 weken na huurperiode retour. Attentie: * = m.u.v. schoolvakantie we(e)k(en) in die maand, zie herfst- t/m meivakantieweken op de verhuurkalender. Reserveren: een week is van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.30 uur. Huishoudelijk: eindschoonmaak door lokale schoonmaakster na vertrek verplicht (à € 50,-). Deze schoonmaakkosten worden door huurder ter plaatse contant bij aankomst en bij ontvangst van de huissleutel voldaan. Attentie: bed- en handlinnen meenemen; dekbedden en kussens zijn voldoende aanwezig. Het is mogelijk linnenpakketten, bestaande uit onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop, te huren à € 10,- per set.                                   

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (9 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Grandcourt voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Grandcourt en in de nabije omgeving van Grandcourt gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Seine Maritime die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Haute Normandie waartoe Seine Maritime behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Grandcourt of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Dieppe, Le Treport, Rouen Eu
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.