Te huur: Herault St Privat

Het Heuvelhuis, op ecologisch landgoed Bergerie la Falaise met zwemvijver en panoramisch uitzicht

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7328) bedraagt €690 tot € 890 per week voor maximaal 4 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Het Heuvelhuis, op ecologisch landgoed Bergerie la Falaise met zwemvijver en panoramisch uitzicht te huur in Herault (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Herault Eetkamerhoek met keuken De keukenhoek Keukenhoek Badkamer met wasmachine Badkamer met douche Eetkamerhoek Doorkijkje vanaf de badkamer
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.


Foto 2

Bergerie la Falaise - Het Heuvelhuis
Een contactloos verblijf is mogelijk. Een contactloos verblijf houdt in dat u tijdens uw verblijf met niemand anders in contact hoeft te komen, ook niet voor de sleuteloverdracht. Het contactloze verblijf is geen verplichting. U kunt dit nadat de boeking is gemaakt samen met de verhuurder afstemmen.
De afstand naar de huizen van de eigenaars en van de andere huurders is 20-50 meter.

Vanaf het met klimop overdekte terras ziet men aan de ene kant de zilverglanzende streep van de Middellandse Zee en, bij helder weer, zelfs de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën. Aan de andere kant, dichtbij huis, rijzen aan het einde van de vallei de meer dan tweehonderd meter hoge, steile en grotendeels beboste rotswanden op.
Af en toe klinkt er de kreet van één van de roofvogels die in de rotshellingen nestelen. In een moderne, haastige wereld biedt 'La Falaise' als zeldzame en grootste attractie: stilte, rust en ruimte.

Het is een bijzondere plek om te verblijven en temidden van de prachtige natuur even helemaal tot rust te komen en bij te tanken, zonder verkeer en ander lawaai.
Het bezit 'Bergerie la Falaise' is een ecologisch, gerieflijk vakantieverblijf, waar een vriendelijke en eigen atmosfeer samengaan met een gezellige inrichting. Op een grondgebied van ruim 100 ha, en daarmee ver van verkeer en buren leeft u dichtbij en in direct contact met de natuur. Hier staat een ongeveer 160 jaar oude bergerie en het Vijverhuis. Iets hoger op het terrein vindt u het Heuvelhuis. Het geheel ligt in Zuid-Frankrijk in het departement Hérault, op de grens tussen de kustvlakte van de Middellandse Zee en de bergen van de kalkhoogvlakten. U kunt hier een heerlijke vakantie beleven, die voor een groot deel bepaald wordt door rust en stilte en de schoonheid van de natuur. Het heldere water komt uit onze eigen bron en onze zonnepanelen leveren meer dan genoeg stroom.

Het 'Heuvelhuis' is gebouwd in een heuvel en gelegen op een hoger gelegen gedeelte van het terrein boven de bergerie. Het biedt met zijn oppervlakte van 60 vierkante meter veel ruimte aan vier personen. Het bestaat uit een open zitkamer en eetkamer met een geïntegreerde keuken. Verder zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en een badkamer, voorzien van toilet, douche en wasbak.

U hebt honderden m² tuin ter beschikking. Op het overdekte terras is het goed toeven. Hier vindt u tuinmeubilair en ligstoelen.

De houtkachel nodigt uit om gezellig samen te zijn; het hout daarvoor staat ter beschikking. De keuken is in de woonkamer geïntegreerd en volledig uitgerust.
Uiteraard zijn er een satelliettelevisie, een stereo-installatie en een internetaansluiting aanwezig. Verder herkent u ons streven naar kwaliteit in het voorhanden zijn van de gewone, alledaagse kleinigheden.

Natuurlijke materialen, natuursteen en veel hout, ook in de badkamers, geven het geheel een aangename atmosfeer.
Ook in de slaapkamers vindt u het basisconcept van het huis weer terug. De planken vloeren zijn behandeld met natuurlijke olie op wasbasis. De houten constructie van de bouw is zichtbaar. De inrichting is hieraan qua stijl aangepast en ook aan de details is veel aandacht besteed.

Natuurlijk zijn beddengoed en dekbedden aanwezig. De bedden zijn fris opgemaakt en in bad liggen schone handdoeken en badlakens.

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Een kinderstoel en kinderbed zijn aanwezig (graag bij de reservering opgeven). Ook huisdieren zijn toegestaan zolang u ze onder uw toezicht houdt en ze geen overlast veroorzaken voor de andere gasten.
Rokers vragen we buiten te roken.
Het heuvelhuis met bijbehorend terras/tuin zijn vanaf de andere vakantie-woningen niet te zien. Het Heuvelhuis heeft een eigen parkeerplaats.Z

Er is geen blauw zwembad maar een natuurzwemvijver vol verrassingen voor kinderen en volwassenen. Hier leven kleine (ongevaarlijke) slangen, kikkers, libellen en vele andere kleine dieren. Het zwembad in de zwemvijver en de kinderspeelplaats worden uitsluitend door de vakantiegasten van het Vijverhuis en het Heuvelhuis gebruikt.

Voor diegenen die er gebruik van willen maken bestaat er de mogelijkheid van energetische behandelingen en/of therapeutische begeleiding in de praktijk van Antje Maria Menger, antjemaria.eu

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Spirit Sounds healing sessies Energetische healing behandelingen privésessies Zie www.antjemaria.eu

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

vakantiehuis Herault

Saint Privat is een kleine gemeente, bestaande uit drie kleine dorpjes. Er zijn hier geen winkels of restaurants. De afstand naar de dichtstbijzijnde bakker en de post is ca. 15-20 minuten. Andere winkels, supermarkten, restaurants e.d. vindt men in Lodève (ca. 25-30 minuten) of in Clermont l'Hérault (ca. 35 minuten). Het is gelegen in het departement Hérault in de Languedoc-Roussillon en ligt op de grens tussen de kustvlakte van de Middellandse Zee en de bergen van de kalkhoogvlakten (Les Causses), die verder naar het noorden overgaan in de Cevennen en het Centraalmassief.
De Hérault is een stukje aarde met veel verschillende mogelijkheden. Langs de kust van de Middellandse Zee zijn er lange zandstranden en jachthavens. Er zijn meren zoals het 'Lac du Salagou' (12 km) om te surfen, zwemmen, zeilen en vissen. Verder de rivieren, zoals de Hérault, de Heric of de Tarn om te kanovaren; heuvels, bergen en kalkhoogvlakten. Er zijn vele historische bezienswaardigheden, sommige van Griekse en Romeinse oorsprong, andere uit de tijd van de Tempeliers en, richting Pyreneeën, ook uit de tijd van de Katharen. En, niet te vergeten zijn er de steden zoals Montpellier, Nîmes, Béziers of Pézenas, Narbonne of Toulouse, allemaal met hun eigen historische en culturele achtergrond. Vooral in de zomer is er een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan concerten, theateruitvoeringen, zomerfeesten en dergelijke.
De gezellige weekmarkten zijn zeker het bezoeken waard: in elk stadje op een andere dag van de week; de kuuroorden met de genezende bronnen, de abdijen, de kloosters, de musea, de maneges, de golfbanen en attractieparken. En vanzelfsprekend de vele cafeetjes en restaurants.

Eén van de mooiste van deze stadjes is Saint Guilhem-le-Désert, met zijn gemetselde Duivelsbrug over de Hérault, gelegen aan de honderden jaren oude pelgrimsweg naar Santiago de Compostella.
Wat is er te doen?
De omgeving is ideaal voor paardrijtochten of lange wandelingen. Eén van de grotere wandelroutes bijvoorbeeld, de Grand Randonnée 74, die van Spanje naar Scandinavië loopt, gaat op een kleine kilometer afstand aan het huis voorbij. Er is een dicht net van opgetekende wandelwegen. Het grote stuwmeer 'Lac du Salagou', gelegen in heuvels uit de rode aarde die zo typisch is voor deze omgeving, ligt op 12 km afstand. Zijn oevers zijn nog steeds natuurlijk. Men kan er heerlijk vissen en als de vangst achterblijft bij de verwachtingen is het toch een heerlijke verrassing om de zilverglanzende vissen uit het water te zien opspringen. Dan zijn er de rivieren zoals de Hérault, Héric of Tarn, met hun indrukwekkende, hoog oprijzende rotswanden en oude gemetselde boogbruggen, waar men niet alleen kan kanoën, maar ook lekker picknicken of luieren op onverwachte, kleine strandjes. En natuurlijk zijn er dan de kusten van de Middellandse Zee met de stranden en jachthavens zoals Agde en Sète.
Vast en zeker zult u de vriendelijke heuvellandschappen ontdekken en de stoere bergen, die afgewisseld worden met gebieden waar grillige rotsformaties oprijzen uit de aarde en die eruit zien alsof ze er door een reuzenhand zijn neergestrooid en nooit meer werden opgeruimd. De onderaardse tegenhanger daarvan zijn de kalksteengrotten, waarvan een bezichtiging op zich al een belevenis is.
Misschien nog het fijnste en het best passend bij deze omgeving is het, om zonder specifiek doel, op je gemak en zonder veel verkeer, rond te rijden door schilderachtige dorpjes en gehuchten, van uitzicht naar uitzicht, van restaurant naar café, over paden en weggetjes met schitterende vergezichten, net waar je zin in hebt.

Voor uw oriëntatie: St Privat ligt in de buurt van de plaatsen: Lodeve, Clermont l'Hèrault, Montpellier, Beziers en Narbonne. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 690 tot € 890 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 16-02-2024

Een contactloos verblijf is mogelijk. Een contactloos verblijf houdt in dat u tijdens uw verblijf met niemand anders in contact hoeft te komen, ook niet voor de sleuteloverdracht. Het contactloze verblijf is geen verplichting. U kunt dit nadat de boeking is gemaakt samen met de verhuurder afstemmen.
De afstand naar de huizen van de eigenaars en van de andere huurders is 20-50 meter.

Voor uw huisdier(en) brengen wij 50 € per huisdier per keer in rekening vanwege de extra tijd die nodig is bij de eindschoonmaak.

Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Administratiekosten
Gas, water, stroom
Linnengoed
Badhanddoeken
Handdoeken etc

Verplichte eindschoonmaak à 100€ eenmalig is niet bij de prijs inbegrepen

Tweepersoonsbedden: 160 x 200 m.
Eenpersoonsbedden: 90 x 200 m.
Aanwezig linnengoed per persoon: 2 handdoeken, 2 washandjes, 2 badhanddoeken.
Aanwezig keukenlinnen: 7 theedoeken, 7 keukenhanddoeken, 7 vaatdoekjes. Afwasmiddel, handzeep.
De meeste keukenkruiden zijn aanwezig.


U kunt per e-mail inschrijven. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Na uw inschrijving sturen we u een huurcontract toe en vragen u om deze ondertekend aan ons te retourneren. Na ontvangst van eenderde van de huurprijs als aanbetaling staat de reservering vast. De rest van de huurprijs dient 6 weken voor uw verblijf te zijn voldaan.

De vaste borgsom à 250 € dient u contant aan ons te voldoen bij aankomst.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡St Privat 🏡Lodeve 🏡Clermont l'Hèrault 🏡Montpellier 🏡Beziers 🏡Narbonne 🏡Herault 🏡Languedoc Roussillon 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.