Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Bellenaves

Bellenaves- ** ONDER BOD ** Prachtige woonboerderij met 2 wooneenheden en prachtig uitzicht op ongeveer 2750 m2.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  111.111. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen


Dit huis in Bellenaves wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (20 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Bellenaves- ** ONDER BOD ** Prachtige woonboerderij met 2 wooneenheden en prachtig uitzicht op ongeveer 2750 m2. te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Bellenaves- Prachtige woonboerderij met 2 wooneenheden en prachtig uitzicht op ongeveer 2750 m2.

Een prachtig huis wat vroeger uit twee wooneenheden bestond van ongeveer 300 jaar oud.

U komt nu binnen in de majestueuze hal met trap uit de tijd van Louis 14e.
Aan uw linkerhand komt u in de keuken/zitkamer met originele tometten vloer ingelegd in een eiken houten frame en open haard.
Via een deur komt u in het ruime kantoor waar eventueel een eetkamer van gemaakt kan worden.
Een tussendoor brengt u via een toiletruimte met wastafel in een berging die weer naar de grote hal leidt.

Aan uw rechterhand vind u een ruime zit/eetkamer met tometten vloer en eveneens open haard, naast deze ruimte vind u de tweede keuken.

Via de oude eiken trap komt u links op de eerste verdieping met 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wasbakken en apart toilet. Deze gehele verdieping heeft een eiken houten vloer.

De rechterkant van de eerste verdieping telt 4 slaapkamers waarvan 1 met wastafel, een badkamer met wastafel en douche en apart toilet.

Tevens een grote schuur en klein schuurtje los van het huis.
Aan de overkant van het huis is nog een stukje grond van +/- 1500 m2.
Aan de achterkant van het huis een leuke tuin met het prachtige verre uitzicht van ongeveer 1250 m2
Alles nog enkel glas, bijverwarming elektrisch.

Een huis met verhuurmogelijkheden of als zeer ruim familiehuis voor vakanties of vaste bewoning.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Bellenaves ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, St Pourçain, Clermont Ferrand, Riom en Vichy.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Bellenaves wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (20 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Bellenaves voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bellenaves en in de nabije omgeving van Bellenaves gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bellenaves of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, St Pourçain, Clermont Ferrand Riom Vichy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.