Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Vieure

Vieure - Ruime woonboerderij in authentieke staat op 2,2 hectare. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  241.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Vieure wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (18 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vieure - Ruime woonboerderij in authentieke staat op 2,2 hectare. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Vieure - Ruime woonboerderij in authentieke staat op 2,2 hectare.

De woonboerderij ligt aan de rand van het dorp en is dus aangesloten op de riolering.

U komt binnen via de huiskamer met open haard, wat meteen op valt zijn de hoge plafonds.
Aan uw rechterkant gaat u een tweede zitkamer binnen, eveneens met houtkachel , daarnaast is de zomerkeuken, badkamer, apart toilet en de trap die naar 1 slaapkamer boven leidt. Dit gedeelte zou u los van het hoofdhuis kunnen verhuren en zelfs nog vergroten door het naastgelegen atelier erbij te trekken.

Aan de linkerkant van de huiskamer komt u via een halletje in de zeer ruime leefkeuken met de oude tegel vloer nog in tact, deze is voorzien van een oven op hout en een broodoven. Aan de keuken vast is een serre.

In het halletje is een monumentale trap naar de bovenverdieping, met links een ruime slaapkamer met eigen open badkamer met ligbad en toilet. Rechts is dan een grote slaapzaal/speelruimte met een mezzanine waar zich nog 2 slaapkamers bevinden, ook hier één met eigen bad in de kamer.
Via een ladder komt u op een ruime zolder die ook nog bij het huis betrokken kan worden voor extra slaapkamers.
Onder het huis is onder de beide zitkamers een grote kelder.

Op het erfje voor het huis staat aan de rechterkant een grote schuur wat nu als atelier dient en aan de linkerkant een drietal schuurtjes aan elkaar waar een prachtige gite van gemaakt kan worden. Voor dit gebouw ligt een natuurvijver.
Op het binnenerf is een waterput.

Het geheel wordt verwarmd met centrale verwarming op olie en houtkachels. Overal is nog enkel glas.
Aangesloten op stads riolering.
Er is ook een zwembad aanwezig , maar deze is aan een opknapbeurt toe , hier moet een nieuwe liner ingemaakt worden. Het huis heeft nog de ouderwetse rode tometten vloer en grote vloertegels en tometten in de woonkeuken, boven verdieping heeft een gedeelte houten vloer en de oude rode stenen vloer van origine. Prachtige houten balken plafonds , originele open haarden en broodoven.
De 2,2 hectare grond ligt prachtig om het geheel heen waardoor er een gewaarborgde vrijheid is.

Een prachtig geheel met mogelijkheden voor uitbreiding.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Vieure ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Vieure wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (18 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Vieure voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vieure en in de nabije omgeving van Vieure gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Vieure of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.