Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Lot Puy l'eveque

ruime rustig gelegen villa met zwembad en uitzicht op lotvallei

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  192.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Puy l'eveque. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: ruime rustig gelegen villa met zwembad en uitzicht op lotvallei te huur in Lot (Frankrijk) 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-West-Frankrijk:

2 De woning heeft een woonopervlakte van 125 m2 en ligt op een prive terrein van 8000 m2

Dit luxueuze vakantiehuis, prachtig tegen een berg gelegen met een prachtig uitzicht op de lot vallei, heeft alles wat u hiervan mag verwachten. Via de voordeur komt u in een lange gang, deze brengt u naar de diverse kamers, waaronder de woon, slaap, badkamer en toilet. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, onlangs geheel vernieuwd en separaat toilet. De ruime woonkamer heeft een karacteristieke lottoise openhaard " en pierre"

Vanuit woonkamer zijn er meerdere mogelijkheden om op ons terras te komen. (36 m2). Een gedeelte van het terras is ook overdekt, op mindere dagen kunt u hier ook heerlijk vertoeven met een prachtig uitzicht op de Lot vallei en in de avonduren is de vallei mooi verlicht! Vanuit de woonkamer komt u in de ruime woonkeuken. Deze inbouwkeuken is van alle gemakken voorzien de woning heeft 3 slaapkamers en veel inbouwkasten.

De badkamer is voorzien van wastafel, ruim ligbad en douche. Verderop in de gang vindt u het separate toilet.


De tuin van deze villa is geheel omheind middels oa. natuurlijke afscheiding en is afsluitbaar met een hek en heeft een kindvriendelijk zwembad

De omgeving van deze koopwoning in Midi Pyrénées (Vallée Du lot):

3 Het departement le lot ligt in de Quercy. Dit is een streek die grenst aan de Perigord (ten noorden) en de Auvergne (ten oosten). In het zuiden grenst de Quercy aan de Armagnac. Onze gîte ligt iets ten noorden van de rivier Lot, een gebied dat men ook wel de haut Quercy noemt.Het is een grensgebied en dat maakt het gebied des te meer interessant. De "Causse" een golvende kalkvlakte gevormd door de zee aan de westzijde en aan het begin het "Massif Central" Het bergland is gevormd uit het magma aan de oostzijde. Dit alles biedt een zeer grote variatie aan landschappen en cultuur. Het klimaat wordt aan de ene kant beïnvloed door de Atlantische oceaan en aan de zuidzijde door de Pyreneeën. Ook het bergland richting het oosten heeft zijn invloed.Dit alles vormt een weersgesteldheid dat zich kenmerkt door warme zomers en milde winters. Het voorjaar kan hier zijn intrede al doen begin maart, terwijl het najaar wel kan duren tot eind oktober. De z.g. Gevoelstemperatuur ligt hier aanzienlijk hoger dan in overige delen van het zuiden van Frankrijk. Dit heeft mede als oorzaak dat dit gebied voor een groot deel in de luwte ligt van de Pyreneeën waardoor er relatief weinig wind waait. Hooguit tussen de middag een mistral wind, maar dit geeft zomers juist een heerlijke verkoeling.Door deze luwte is het najaar hier zeker uniek te noemen, de bladeren rotten hier voornamelijk van de bomen terwijl ze in het noorden door diverse najaarsstormen van de bomen waaien. De verkleuring hier, is werkelijk heel bijzonder. Het departement Lot staat bekend om zijn gezellige plattelands restaurantjes, en men beweert dat dit een van de beter keuken van Frankrijk is. De keuken kent hier veel specialiteiten, zoals "Confit de Canard en Magret de Canard. Verder staat de Lot bekend om zijn heerlijke gebak en wereld beroemde notentaarten. De vallei van de rivier de Lot is zeer rijk aan natuurschoon en cultuur. Na Parijs is dit het oudste gebied van Frankrijk en zijn hier onlangs grotten gevonden uit de prehistorie.

Voor uw oriëntatie: Puy l'eveque ligt in de buurt van de plaatsen: Puy l'Eveque, Prayssac, Cahors, Monpazier en Bergerac. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

de fosse septic incl alle leidingen en buizen is in 2008 vernieuwd, de woning is zeer goed onderhouden en er zijn geen onvoorziene uitgaven te verwachten .. wij verkopen deze woning niet uit financiële redenen , maar het wordt tijd voor weer eens iets anders.

De woning is door 3 makelaars getaxeerd op €199.000

Wij verhuren onze woningen al meer dan 20 jaar, zie www.fransegites.eu en deze woning met name , verhuurd zich uitermate goed. De overdracht van deze woning zal altijd plaatsvinden na het verhuurseizoen , dus in oktober

Inboedel is in overleg over te nemen, dus direct verhuurbaar

Gekeurd voor verhuur door gites de France 2019 met 4 sterren , max 5 te behalen

Op 4 minuten van Puy l'eveque

Verhuurnummer op deze site is 4306Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Lot Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Puy l'eveque voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Puy l'eveque en in de nabije omgeving van Puy l'eveque gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Lot die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Lot behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Puy l'eveque of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Puy l'Eveque, Prayssac, Cahors Monpazier Bergerac

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.