Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Bourbon l'archambault

Bourbon l’Archambault- Ruim woonhuis met gite op 3200m² terrein in een thermaal stadje.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  204.750. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Bourbon l'archambault wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (20 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Bourbon l’Archambault- Ruim woonhuis met gite op 3200m² terrein in een thermaal stadje. te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Bourbon l’Archambault- Ruim woonhuis met gite op 3200m² terrein in een thermaal stadje.

U komt binnen via een ruime hal, die toegang geeft tot de mooie lichte woonkamer (35m²) met openslaande deuren naar de tuin. Links komt U in de keuken, met daarachter een bijkeuken.
Rechts komt u via een gang naar de 3 slaapkamers en de badkamer, alles is gelijkvloers!

Vanaf de bijkeuken, kunt u naar de kelder en naar de ruime garage van 50m. Hier zijn twee hoge garagedeuren, dus een camping-car/caravan kan hier naar binnen gezet worden.
In de garage bevindt zich de trap naar de ruime zolder, deze is over de hele oppervlakte van het huis en heeft een ruime stahoogte. Dus het is goed mogelijk om hier meer kamers te creëren.

Aan de straatkant staat een gite van ongeveer 35m², met een woonkamer/open keuken, 1 slaapkamer en een klein kantoortje. Ook hier is nog een grote garage van 25m² die bij het huisje aangetrokken kan worden. Deze gite kan verhuurd worden voor kuurgasten, of gebruikt worden als bedrijfsruimte, kantoortje/praktijk/atelier …..

Het huis zelf ligt echt verder achteraf en heeft door z’n grote terrein meer privacy ondanks dat het in het stadje ligt.

Het huis heeft centrale verwarming op diesel, en in de gite is stadgas voor de verwarming.
Het is gebouwd in 1980, voorzien van dubbel glas en riolering.

Bourbon l’Archambault is een thermaal stadje, dus met een Thalasso kuuroord, een casino/ bioscoop en een levendig centrum. Scholen voor de kinderen, supermarkten, bouwmarkt etc.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Bourbon l'archambault ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Bourbon l'archambault wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (20 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Bourbon l'archambault voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bourbon l'archambault en in de nabije omgeving van Bourbon l'archambault gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bourbon l'archambault of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.