Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Meaulne

Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  137.800. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Meaulne. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk) Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD **

U komt binnen via de grote oude stal deuren in een majestueuze hal waar u links via een zitkamer naar de biljartkamer gaat met daarachter nog een gezellige leeshoek.
Als u vanuit de hal rechtsaf gaat komt u in de prachtige grote eetkamer met aansluitend een professioneel ingerichte keuken van roestvrij staal met ingebouwde friteuse, grill, 2 ovens, grote warmte plaat en grote afzuig kap.

Hier is de deur naar de gezellige tuin van 500 m2, met een ruime plaats voor een grote buitentafel en via enkele traptreden komt U in een gedeelte van de tuin met enkele fruitbomen en plaats voor wat gezellige zitjes.

Via de prachtige eiken houten trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar zich momenteel 6 slaapkamers bevinden.
1 slaapkamer heeft aangrenzend een eigen badkamer met jacuzzi, douche en toilet.
Op de hal is nog een extra badkamer met ligbad en apart toilet.
Van de vijf andere slaapkamers zou er nog 1 kleiner kamertje tot badkamer omgebouwd kunnen worden. Zodat er mogelijkheid is om 5 kamers te verhuren met 3 badkamers.
Nu hebben de meeste kamers al een eigen wastafel.

Nog een verdieping hoger komt u op de zeer ruime zolder met de mogelijkheid om nog meerdere kamers of 2 ruime appartementen te creëren.
Onder het huis bevinden zich nog 3 kelders.

Het huis is aangesloten op de riolering, aan de achterzijde is alles dubbel glas, de centrale verwarming van het gehele huis is op dieselolie.
Overal zijn prachtige eiken houten vloeren en veel authentieke elementen ……….een echt statige uitstraling!

Een pand in zeer goede staat en op een ideale plek voor chambres de hôtes.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Meaulne ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Saint armand montrond, Montlucon, clermont ferrand en vichy. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Meaulne - Monumentaal pand van 328 m2 aan de rand van een pittoresk dorpje, langs de rivier Aumance. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Meaulne wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Jacuzzi is aanwezig Jacuzzi

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Meaulne voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Meaulne en in de nabije omgeving van Meaulne gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Meaulne of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Saint armand montrond, Montlucon clermont ferrand vichy
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.