Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Ardeche St Apollinaire de Rias

Landelijk gelegen opgeknapte boerderij op groot terrein.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  325.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 13 personen


Dit huis in St Apollinaire de Rias wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (21 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Landelijk gelegen opgeknapte boerderij op groot terrein. te koop in Ardeche (Frankrijk)
De noordkant van het huis. <br>Hier kom je aan en kun je via een deur naar de bovenverdieping. De zuidkant met het uitgestrekte terras. <br>Terras en het overdekte entrée van de begane grond. De huiskamer met open haard en oliekachel  De keuken Badkamer 1 Badkamer 2 <br>Grote Italiaanse douche, 2 wasbakken, elektrische kachel en apart toilet. De salon op de bovenverdieping. <br>Ruime zitkamer met oliekachel. Links 2 slaapkamers en op de achtergrond de hal naar de 4 andere slaapkamers.

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Midden-Frankrijk:

De noordkant van het huis. <br>Hier kom je aan en kun je via een deur naar de bovenverdieping. Aangezien wij binnenkort met pensioen gaan is het tijd om afscheid te nemen van La Grange, een grote oude boerderij die wij in 2003 hebben gekocht en in de loop der jaren met veel plezier hebben opgeknapt en verhuurd.

Dit huis heeft een oppervlakte van ongeveer 152m2 verdeeld over 2 verdiepingen en alle ramen hebben dubbele beglazing.

Ideaal gelegen op het zuiden, bevindt zich op de begane grond van dit huis een salon van ongeveer 37m2 met open haard en een oliekachel, daarnaast een volledig uitgeruste keuken van ongeveer 22m2 met elektrische verwarming. Er is een badkamer met bad, douche, 1 wasbak , elektrische handdoek verwarmer en 'n apart toilet.
De keuken komt uit op een klein overdekt terras met barbecue en plancha en geeft eveneens toegang tot de 2de badkamer die ook van binnenuit het huis kan worden bereikt.
In deze badkamer vindt u een grote Italiaanse douche, 2 wastafels, een elektrische verwarming en ook hier 'n apart toilet. Tevens is er toegang tot de tuin via dit overdekte stukje.

Op de etage zijn 6 slaapkamers, ’n tweede salon met een oliekachel, een wc molen, een deur naar het terras (op het noorden) en via een hal en klein keukentje kom je aan de andere kant uit op een overdekt balkon op het zuiden, waar je ’s morgens kunt genieten van de eerste zonnestralen. Hier is ook de trap naar de badkamer met de Italiaanse douche. Een zolder loopt over de oppervlakte van het hele huis.

La Grange ligt op een terrein van 8074m2 en loopt via plateaus naar een klein beekje beneden. Het huis is aangesloten op de waterleiding.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Rhone Alpes (Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche):

De zuidkant met het uitgestrekte terras. <br>Terras en het overdekte entrée van de begane grond.Wanneer u weg wilt van de drukte en u op zoek bent naar rust en prachtige natuur dan zult u zeker plezier beleven aan deze oude boerderij op het platteland van de Midden Ardèche.

In dit gedeelte van de Ardèche is het nog rustig en in het dichtstbijzijnde plaatsje Vernoux en Vivarais (op 7 km) zijn allerlei winkeltjes, een grote Intermarché, ’n groot zwembad, een sportzaal, een kerk en ’n tempel, meerdere restaurantjes, 2 tennisbanen, 2 lagere scholen en 1 middelbare school en een medisch centrum met artsen, fysiotherapeuten etc. en een groot meer waar kan worden gevist en gezwommen.

Je kunt in deze streek heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, vissen, marktjes bezoeken, zwemmen en tennissen, winkelen in Valence (35km), grotten bezoeken
kanoën op de rivier de Eyrieux, abseilen, met trapauto’s over ’n oude treinrails fietsen. Teveel om op te noemen en na iedere bocht weer een ander prachtig vergezicht.

Voor uw oriëntatie: St Apollinaire de Rias ligt in de buurt van de plaatsen: Vernoux en Vivarais, Lamastre, Valence, Romans en Tournon.

Informatie voor de koper:

De inboedel kan worden meeverkocht en het huis is meteen bewoonbaar. Het afvoersysteem is vernieuwd in 2019, maar moet nog verder worden aangepast (naar gelang het aantal nieuwe bewoners).

Datum laatste update: 16-06-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (21 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Ardeche Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Apollinaire de Rias voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Apollinaire de Rias en in de nabije omgeving van St Apollinaire de Rias gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Ardeche die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Rhone Alpes waartoe Ardeche behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Apollinaire de Rias of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Vernoux en Vivarais, Lamastre, Valence Romans Tournon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.