Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Allier

Allier - Prachtig oud monumentaal pand met 8 gastenkamers.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  884.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 16 personen


Dit huis in Allier wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Allier - Prachtig oud monumentaal  pand met  8 gastenkamers. te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Allier - Prachtig oud monumentaal pand met 8 gastenkamers.

Via de gezellige tuin komt u binnen in de hal met de ontbijtzaal, leesruimte, toilet ruimte, de restaurantzaal en de balie. Via het torentje met authentieke stenen trap komt U op de eerste verdieping waar zich drie ruime luxe gastenkamers bevinden. Nog een verdieping hoger bevinden zich twee ruime gastenkamers.

Via een andere trap bereikt U een familiekamer bestaande uit een ruime slaapkamer met twee kleinere slaapkamers en 2 badkamers. Dit zou kunnen dienen als privé woonruimte. Op de tweede verdieping zijn er nogmaals 2 zeer ruime gastenkamers.

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met apart toilet, met stijlvolle inrichting en voorzien van alle moderne comfort : flatscreen tv, kluis, airconditioning en centrale verwarming.

Er is een compleet ingerichte professionele keuken voor het gastronomische restaurant, waar zowel binnen als buiten in de gezellige ommuurde tuin maaltijden geserveerd worden.

Het hele pand is in goede staat, het wordt verwarmd via centrale verwarming op stads gas, heeft dubbele beglazing, is goed geïsoleerd, heeft airconditioning, is aangesloten op de stadsriolering en alles voldoet aan de geldende veiligheid- en sanitaire regels.

Een prachtig pand met vele mogelijkheden. Het pand bevindt zich echt in het historisch centrum van de stad, maar is niet geklasseerd als monument. Door de tuin en aan de andere kant van het gebouw een binnenplaatsje is er een haven van rust gecreëerd en lijkt de tijd hier even stil te staan.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Allier ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Bourges. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Allier wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten

Datum laatste update: 18-12-2022EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Allier voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Allier en in de nabije omgeving van Allier gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Allier of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.