Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Saint Priest en Murat

Allier Frankrijk

St Priest en Murat Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha.

Vraagprijs €  415.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Vakantiehuis: St Priest en Murat Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha. 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

  woonkamer eetkamer eetkamer ,open keuken keuken
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: St Priest en Murat Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha. te huur in Allier (Frankrijk) St Priest en Murat- Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha.

Het huis is heel goed verbouwd met gebruik van mooie materialen, alles is maatwerk en door vaklieden uitgevoerd.
Het huis heeft de volgende indeling: een hal met inbouwkasten; een ruime eetkamer met een open keuken; slaapkamer; wc ; badkamer met balneobad en douche.
Verder is er een grote atelier/speelruimte die nog niet volledig is afgewerkt.

Op de etage een fijne woonkamer met een open bureau; overloop met inbouwkasten; slaapkamer met eigen doucheruimte met wc.

Ook op de etage is een enorme ruimte die nog niet wordt gebruikt. Hier kunnen meerdere kamers gecre?erd worden.

Het idee om hiervan een gite te maken is goed uitvoerbaar.

het huis heeft een grondoppervlakte van 225m?, dus met de etage een totaal oppervlak van 450m? maar dit is niet allemaal verbouwd.

Het huis heeft centrale verwarming op zonne-energie, dit levert ook het warme water. Als aanvulling is er een echt grote houtkachel in de eetkamer.
Als reserve is er ook nog een dieselketel aangesloten.
De septische tank is geheel op norm.
Op het leuke woonerfje zijn er 2 grote schuren ( 180m?, en 200m?) en een kleinere van 50m?; met verharde vloeren, daken in goede staat en recent aangepleisterd.
Iets achter de schuren bevind zich een kennel voor jachthonden ; een kippenschuur en een houten paardenstal;
Verder is er een overkapping voor wat hooi en machines.

Een boomgaardje en een moestuin zijn aanwezig; het erf is afgesloten en voorzien van geautomatiseerde ingangshekken.

Het totale terrein is 5,6 ha aaneengesloten, een deel is bebouwd maar er blijft ongeveer 4 ha echt weiland over.

En een meer van 4000m?, dit is in 2008 gegraven, aan de dijk is het ongeveer 3.5m diep.
Alle vergunningen voor het meer zijn verkregen, momenteel worden er geen vergunningen meer uitgegeven voor nieuwbouw van meren.
Er zit veel vis in en langs de kant is een tuinhut om van heerlijke zomeravonden aan het water te genieten.

Het huis ligt op een heuvel en heeft daardoor schitterende uitzichten rondom. Het weggetje gaat over op een zandpad, dus er is geen langskomend verkeer.

De mogelijkheid bestaat om nog een extra huisje erbij te kopen.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: St Priest en Murat Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Saint Priest en Murat ligt in de buurt van de plaatsen: Montmarault, Montlucon, Vichy. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: St Priest en Murat Ruim woonhuis met schitterende ligging, 3 grote schuren, eigen meer en 5.6 ha. te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Saint Priest en Murat wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Saint Priest en Murat voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Priest en Murat en in de nabije omgeving van Saint Priest en Murat gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 67 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 69 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Priest en Murat of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montmarault, Montlucon, Vichy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.