Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Pas de Calais - St. Pol sur Ternoise

Pas de Calais Frankrijk

235.000 € - Pas de Calais - Landhuis

Vraagprijs €  235.000 Het huis in Noord-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Vakantiehuis: 235.000 € - Pas de Calais - Landhuis 
					  te koop in Pas de Calais (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Pas de Calais Noord-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 235.000 € - Pas de Calais - Landhuis te huur in Pas de Calais (Frankrijk) Een prachtige maison de village, op een rustige en groene locatie, landelijk, met stijl, elegant en uniek gelegen aan de rand van een dorp tussen St. Pol sur Ternoise en Frevent in het prachtige les Sept Vallees van Noord Frankrijk. Het in het groen - verscholen landhuis biedt drie slaapkamers en 1 badkamer.Een extra slaapkamer op de bewoonbare zolder is hier nog realiseerbaar. Eveneens is nog een extra slaapkamer/badkamer te maken in het gedeelte van de gigantische inpandige garage.Op een uur rijden naar zee en duinen, in het mondaine Le Touquet-Paris Plage, Berck, Wimereau en het natuurrijke Hardelot. Met adembenemende uitzichten op de mooiste kustlijnen van Europa!Rust, natuur en ontspanning staan hier centraal.

Omgeving: St. Pol sur Ternoise
Type woning: Landhuis
Constructie: Vrijstaand
Bouwjaar: 1985
Grondopp.: 10.140 m2
Woonopp.: 114 m2

Een prachtig landhuis op 10.140 m2 met veel groen direct om het huis. De beboste jardin is ook in de winter fabelachtig groen en geweldig mooi om naar te kijken . De glooiingen en taluds in het bos zijn door de natuur mooi begroeid met een lage natuurgroene bedekking. Om de natuur c. q. landschap niet te storen, zijn bij het toegangs- hek en langs de oprijlaan 9 stuks hardhouten lantaarnpalen (=veiligheidsverlichting) in het maaiveld gemonteerd, welke in de avond en nachtelijke uren een lichtgevend effect geeft op de groene hedera-planten. Deze verlichting is ook rondom het huis aangebracht.

Een deel van de grond is weiland (5600 m2) met een eigen toegang naar de weg. Het totale prive-terrein is hierdoor groter geworden, zodat buren hierdoor niet zichtbaar/hoorbaar zijn. Dit zijn geweldige woonaspecten die dit landhuis zo bijzonder maken.

Het huis is verwarmd met een houtkachel (insert bois de 11 KW). De ingebouwde ventilator zorgt er voor, dat ook de etage en veranda verwarmd kunnen worden. Op de begane grond zijn elektrische radiatoren gemonteerd maar deze heeft de verkoper nooit gebruikt. De volwassen bomen op het terrein geven voldoende snoeihout om een gedeelte van het jaar te stoken van hout -- op eigen terrein.

De aluminium buitenkozijnen hebben op de begane grond een simple vitrage en isolerende/ inbraak-werende rolluiken. De aluminium buitenkozijnen op de etage en de veranda hebben een double vitrage.
Dakisolatie: de schuine dakvlakken van de woning zijn voorzien van 73 mm Polyurethane. De spouwisolatie van het metselwerk is 40 mmPolyurethane. Boven het woongedeelte op de begane grond is in het pafond een isolatie toegepast van houtwolcementplaat 8/9 cm dikte.

Het terrein is rondom voorzien van bornage-hekwerk en groenvoorzieningen( bomen). Vanaf het af te sluiten toegangshek is de oprijlaan van 65 mtr geasfalteerd naar het hoger gelegen landhuis.Links van het huis een atelier (3,95 x 7,00) om alle machinerie te herbergen, opgetrokken in metselwerk en uitgevoerd met een betonvloer. Het atelier heeft daglicht en is afsluitbaar via een stalen kanteldeur.

In 2010 is een hangar gebouwd van (4,90 x 14,20). Een constructie van houten spanten in betonpoeren met stalen wand- en dakplaat. Momenteel in gebruik als houtopslag. Het eerste gedeelte van de hangar kan ook als Carport worden gebruikt. De open parking op het terrein biedt plaats voor 2 auto's.
Begane grond: Entree(3,46 x 1,60) met plavuizen, een open wit geschilderde trap naar de etage. Een houtgestookte lounge-eetkamer (8,74 x 4,52) met een traditionele Franse houtkachel met een gemetselde facade. De vloer is voorzien van plavuizen. Het gestucadoorde plafond ligt op wit geschilderde stalen balken. Met een verrasend effect! De glazen schuifdeur aan de voorzijde geeft direct toegang tot het terras. Aan de achterzijde een grote veranda (4,85 x 4,08) met een glazen deur naar het ochtendterras! De veranda heeft op het glasdak een rolluik-zonwering. De vloer heeft een keramische betegeling. De hete lucht verwarming via de houtkachel biedt de mogelijkheid om tot laat in het najaar de veranda te gebruiken voor lezen, knutselen, gezelligheid en dineren.
Het bureau aan de voorzijde (2,93 x 2,40) heeft een houten plafond en wandbetimmeringen. De zijde naar de keuken is gestukadoord. De houten vloer verhoogt de warmteuitstraling in de lounge.?De keuken (3,14 x 3,71) is gesitueerd als open keuken, met doorlopende plavuizen. Aanwezigen bij de bar verhoogt het kookplezier!?Aan de achterzijde van de keuken is een hal met een doucheruimte (1,96 x 2,93) en wastafel, met apart toilet. De electrische boiler is gemonteerd tegen de achterwand van de doucheruimte.
De inpandige garage (5,35 x 5,90) met een bevloerde zoldervloer met betonvloer biedt plaats voor 2 auto's. Met weinig bouwkundige voorzieningen is het mogelijk om van 1 parkingplaats nu een extra slaapkamer/badkamer te formeren in deze garage en grenzend aan de entree van het huis.?Bij de ingang van het huis via de garage is een hal (2,44 x 1,85) met een keramische tegelvloer. Links daarvan is een open toegang naar een kleine kelder met een betonvloer


De omgeving van deze koopwoning in Nord Pas de Calais (les Sept Vallees):

(Vakantie) koopwoning: 235.000 € - Pas de Calais - Landhuis te koop in Pas de Calais (Frankrijk).Alle voorzieningen zijn aanwezig in Saint Pol sur Ternoise (15 min.) met treinverbinding naar Arras en TGV naar Parijs CDG en naar Calais Frethun en Londen. Snelweg naar de kanaaltunnel is 1,25 uur. Naar Belgie (Hazeldonk) is 1,25 uur. De korte reisafstand is ideaal als je b.v. ieder weekend vanuit Nederland naar deze regio zou willen gaan. (Delft is 3,25 uur).

Voor uw oriëntatie: St. Pol sur Ternoise ligt in de buurt van de plaatsen: St. Pol sur Ternoise, Fr?vent, Brias. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: 235.000 € - Pas de Calais - Landhuis te koop in Pas de Calais (Frankrijk). Algemene kenmerken:
Badkamers:Totaal: 1
Voorzieningen: Douche, wastafel warm en koud water
Opmerking: Op de verdieping is het mogelijk om in ruimte 2 een badkamer te maken, afvoerleiding is reeds aanwezig.
Technische gegevens:Bouwkundige staat: Goed
Saneringsysteem:Beerput. Er zijn 2 individuele afvoersystemen maar nog niet op norm gebracht.
Verwarming:Houtkachel, elektrische radiatoren
Financiele kenmerken
Koopprijs: 235.000 euro
Overdrachtskosten: 17.750 euro
Taxes Foncieres:
* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de woning
betaald dient te worden.
577 euro p.j.

Taxes Habitations:
* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden.
618 euro p.j.

Dit huis in St. Pol sur Ternoise wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro Consult


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in St. Pol sur Ternoise voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St. Pol sur Ternoise en in de nabije omgeving van St. Pol sur Ternoise gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Frankrijk bekijken. In het departement Pas de Calais hebben wij 2 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Nord Pas de Calais 2 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St. Pol sur Ternoise of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St. Pol sur Ternoise, Fr?vent, Brias

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.