Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Saone et Loire Saint Didier-sur Arroux

Te koop; Watermolen, Herenhuis en Boerderij) op ruim 4 ha. aan klein riviertje met geweldig uitzicht. Adsl/wifi aansluiting.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  450.000. Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 21 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint Didier-sur Arroux. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Te koop; Watermolen, Herenhuis en Boerderij) op ruim 4 ha. aan klein riviertje met geweldig uitzicht. Adsl/wifi aansluiting. te huur in Saone et Loire (Frankrijk)

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Noord-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) koopwoning: Te koop; Watermolen, Herenhuis en Boerderij) op ruim 4 ha. aan klein riviertje met geweldig uitzicht. Adsl/wifi aansluiting. te koop in Saone et Loire (Frankrijk). Herenhuis uit 1910;grote hal,een privégedeelte met grote woonkamer met open haard Tot.40m2, grote eetkeuken met haard, kookeiland (inductie/gas), grote slaapkamer en-suite. 1e etage 4 slaapkamers, 2 met privé sanitair en 2 kamers delen het sanitair, 2 zolders.
Onder het gehele huis kelders, w.o. wijncave,voorraadkelder, stook/wasruimte, garage/werkplaats en paardenbox.Totaal 420 m²
Verwarming; open haarden en oliegestookte cv.
De watermolen uit 1686;in 2010 gerenoveerd met behoud van veel originele elementen. Begane grond grote open leefruimte, huiskamer + keuken. De oude molensteen is de salontafel
Verdiepingsvloer, 2 slaapkamers grote badkamer apart toilet. Verwarming; elektrisch.
In het souterrain bevindt zich het sanitair voor de camping totaal 145m².
Boerderij uit 1686; in 2004 gerenoveerd, begane grond, open huiskamer met keuken, slaapkamer met douche en wastafel, apart toilet.
1e verdieping, 2 slaapkamers met wastafel, grote badkamer met douche en apart toilet 120m². De andere helft van de boerderij bestaat uit een dichte stal/garage met verdiepingsvloer, vaste trap en open stal 150 m² Verwarming; Pelletkachel en elek.
Alle gebouwen hebben dubbel glas en er is adsl/wifi.
Op het terrein bevindt zich een boomgaard met appels, peren en pruimen en waar de kippen lopen, een kippenhok, moestuin, waterput,klein fruit. De minicamping bevindt zich op ruime afstand van de gebouwen op en parkachtig terrein met veel privacy voor de gasten. Er is een klein speeltuintje voor de kleinsten.
Er is een sluis met de hand te bedienen om het water te reguleren van het molenkanaal rechtstreeks naar het riviertje.

De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Lieu-dit Chevannes):

(Vakantie) koophuis: Te koop; Watermolen, Herenhuis en Boerderij) op ruim 4 ha. aan klein riviertje met geweldig uitzicht. Adsl/wifi aansluiting. te koop in Saone et Loire (Frankrijk).Op de rand van "Parc naturelle du Morvan, in het hart van de Bourgogne ligt dit uniek ensemble van 3 woningen op 600 meter van de dichts bijzijnde buren. Dit alles op een terrein van ruim 4 ha. omzoomd door bossen. weilanden en begrensd door een meanderend riviertje. Langs de molen stroomt het molen-kanaal met waterrechten zodat er zelf energie opgewekt kan worden. Het domein ligt op 600 meter van een doorgaande weg van Autun naar Luzy en is makkelijk bereikbaar. Omdat de schoolbus langs rijdt, wordt de weg sneeuwvrij gehouden. Autun is een Romeins stadje waar zich veel elementen uit de oudheid bevinden zoals o.a. een Romeins theater, een kathedraal maar ook grote supermarkten en restaurants zijn er volop. 2 x in de week de markt. Op de Mont Beuvray ligt het museum over de Kelten en worden er opgravingen verricht op de berg. Op 15 min. de tempel van de 1000 Boudhas. Beaune, Never en Chalon sur saône op 60 min. TGV op 35 minuten en dichtstbijzijnde vliegveld op 2 uur in Lyon.
Park met speelapparatuur, boerderijdieren en labyrinten leuk voor het hele gezin op 15 minuten.

Voor uw oriëntatie: Saint Didier-sur Arroux ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Etang sur Arroux, Luzy.

Informatie voor de koper:

De prijs voor dit geheel bedraagt €450000,- exclusief notaris en bijkomende kosten. U kunt direct inkomsten genereren. Toekomstige bewoners kunnen het bedrijf voortzetten en zelfs uitbreiden in aantal kamers en aantal campingplaatsen (vergunning nodig) Momenteel zijn er 6 campingplaatsen.
Maar er zijn tal van mogelijkheden om deze unieke plek een andere bestemming te geven door bijvoorbeeld de gebouwen door meerdere gezinnen te laten bewonen.
De energiekosten zijn per maand 180,- De elektra is op norm en er is een CV op olie
De gebouwen + camping zijn aangesloten op een septic. De boerderij en de watermolen hebben beiden een vetput. Er is adsl/wifi in alle gebouwen en op bepaalde plaatsen op de camping.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Bergsporten is aanwezig Bergsporten
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
parasailing is aanwezig parasailing
Hanggliding is aanwezig Hanggliding
Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Saone et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Saint Didier-sur Arroux voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Didier-sur Arroux en in de nabije omgeving van Saint Didier-sur Arroux gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Saone et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Saone et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Didier-sur Arroux of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Autun, Etang sur Arroux, Luzy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.