Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Departement: Alpes Maritimes, Nice

Mooie studio aan de rivièra te koop wegens omstandigheden

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  180.000. Het huis is geschikt voor 2 personen.


Dit huis in Nice wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Mooie studio aan de rivièra te koop wegens omstandigheden te huur in Alpes Maritimes (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Alpes Maritimes Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7

Omschrijving van dit huis in de Alpes Maritimes, Zuid-Frankrijk:

Foto 2

één kamerappartement33m2 met mogelijkheid afscheiding slaapgelegenheid, in résidence privé van 4 étages- beveiligde toegang met code en videophone. Groot terras 10.80m2. ligging Oost/Zuid. met eigen parkeerplaats in de onderbouw.
Individuele verwarming, energielabel A (zonnecollectoren VVE). GES label C. Bouwjaar 2013. Dubbele beglazing, géén overburen. Bijdrage VVE.
E 110.--/mnd.


De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Alpes Maritimes):

vakantiehuis Alpes Maritimes

Afstand supermarkt 200m. Bakker 20m. slager 10 m. Bushalte 6M. 3minuten ( elke 6 minuten).

Voor uw oriëntatie: Nice ligt in de buurt van de plaatsen: St laurent du Var, Antibes, Monaco, Beaulieu en Cannes. Toon landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.


Informatie voor de koper:

EMAIL DE VERKOPER

Informatie over de huurprijzen

Verkoper is bewoner: Woning in prima staat - géén werkzaamheden te voorzien -
Studio zal gemeubileerd worden opgeleverd uiterlijk 1.01.2024 vertrek wegens chemo.
Indien gewenst installatie van airco - na ondertekening verkoopacte bij notaris -op kosten van vertrekkende eigenaar.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Geen tuin is aanwezig Geen tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Goed openbaar vervoer is aanwezig Goed openbaar vervoer
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Alternatieve huizen in de omgeving?

Indien dit (vakantie)huis in Nice voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Nice en in de nabije omgeving van Nice gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.

U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken.

Benieuwd naar de andere huizen in Alpes Maritimes die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Alpes Maritimes behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.

🏡St laurent du Var 🏡Antibes 🏡Monaco 🏡Beaulieu 🏡Cannes 🏡Alpes Maritimes 🏡Provence Alpes Cote d'Azur 🏡Zuid-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.