Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Chaumont

Chaumont – Sfeervol verbouwd boerderijtje op bijna 1400 m2 grond met verwarmd zwembad. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  168.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Chaumont wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (11 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Chaumont – Sfeervol verbouwd boerderijtje op bijna 1400 m2 grond met verwarmd zwembad. ** ONDER BOD ** te koop in Cher (Frankrijk)
 vakantiehuis Cher

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

 Chaumont – Sfeervol verbouwd boerderijtje op bijna 1400 m2 grond met verwarmd zwembad. ** onder bod **

Via de voordeur komt u het huis binnen in de ruime keuken.
De hoekkeuken heeft een werkeiland en er wordt gekookt op een inductieplaat. De verwarming is via de pelletkachel.
Naast de keuken is een opslag ruimte met toilet.

De naastgelegen huiskamer geeft u toegang naar de tuin en wordt verwarmd met een houtkachel en omkeerbare airco.
Vanuit de huiskamer komt U in de eetkamer waar ook de trap naar de bovenverdieping is. Achter de eetkamer vindt u een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer met ligbad, douche en toilet.

Op de bovenverdieping is een ruime lichte overloop, die als bureau of hobbyruimte dienst doet. Daarvandaan is er toegang tot 2 grote kamers waarvan één nu als opslag gebruikt word en één kamer als slaapkamer met een aangrenzende grote badkamer met een dressing en eigen badkamer met ligbad, douche cabine en toilet.

Buiten op het terrein van bijna 1400 m2 ligt een verwarmd zwembad met liner van 8x4 meter, het zwembad is in 2021 aangelegd. Aan het huis vast is nog een schuurtje voor wat opslag.
.
De septic tank is op norm.
Het hele huis heeft dubbel glas, wordt verwarmd via een houtkachel, pelletkachel en 4 omkeerbare airco’s en extra elektrische kachels voor eventuele bijverwarming.
Er zijn radiatoren aangelegd maar deze zijn niet aangesloten, dus kunnen door plaatsing van bv een warmtepomp in werking gezet worden.
De gehele bovenverdieping is opnieuw geïsoleerd en zeer licht door de raampartijen.
Er is een aansluiting op glasvezel in aanleg, dus snelle Internet mogelijk.

Een leuk vakantiehuis zonder werkzaamheden. Ook voor permanente bewoning ideaal, rustig gelegen met rondom vrij uitzicht en slechts 4 buurhuizen.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

vakantiehuis CherIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourges. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Chaumont ligt in de buurt van de plaatsen: St Amand Montrond, Bourges, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Chaumont wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (11 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Chaumont voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Chaumont en in de nabije omgeving van Chaumont gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Chaumont of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St Amand Montrond, Bourges, Clermont Ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.