Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Herault Lamalou les Bains

Ruime woning gedeeld in 2 identique apartementen, zwembad en schitterend uitzicht.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  630.000. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen


Dit huis in Lamalou les Bains wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (17 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ruime woning gedeeld in 2 identique apartementen, zwembad en schitterend uitzicht. te koop in Herault (Frankrijk)
 vakantiehuis Herault

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

 Te Koop/ A Vendre / For Sale - Ruime woning in Lamalou-les-bains

Dit Magnifieke huis is gelegen in een populaire wijk aan de rand van het dorp van Lamalou-les-bains. De villa werd gebouwd in 2005 en is van traditionele constructie. Het is ingedeeld in twee identieke duplex type 4 appartementen. De totale woonoppervlakte bedraagt ​​circa 156m2 (elk appartement meet 78m2).

Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een separaat toilet, 3 slaapkamers en een badkamer.
Er is een grote gemeenschappelijke kelder/berging van 36m2. Het gemeenschappelijk terras van 45m2 met een schitterend uitzicht over de omgeving, grote garage (er is plaats voor 3 auto's)en de jeu de boules baan maakt het geheel af. Er is een onafhankelijke toegang voor elk appartement. Het huis is in uitstekende staat.

Het huis staat op een perceel van 2543M2. De villa is omgeven door een grote goed onderhoudende mediterrane tuin. Het privé zwembad van 8X4 m2, het prachtige uitzicht vanaf het terras van de woning en de rust geven een heerlijk gevoel van luxe en vrijheid.Makelaarskantoor: LES RESIDENCES DU SOLEIL

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Languedoc Roussillon:

vakantiehuis HeraultLamalou-les-bains staat bekend om zijn kuuroord. Het dorp heeft een eigen golfbaan en ligt in een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en tal van andere sportieve activiteiten kunt ondernemen. Tot slot maken de vele bars, restaurants en winkels dit dorp tot een aangename plek.

Voor uw oriëntatie: Lamalou les Bains ligt in de buurt van de plaatsen: Beziers, Montpellier, Carcassonne, Toulouse en Narbonne. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

.

Datum laatste update: 25-11-2022EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (17 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Herault Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Lamalou les Bains voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lamalou les Bains en in de nabije omgeving van Lamalou les Bains gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Herault die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Herault behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lamalou les Bains of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Beziers, Montpellier, Carcassonne Toulouse Narbonne

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.