Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Nievre Ternant

Landhuis met adembenemend uitzicht te koop in de Bourgogne

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  820.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 14 personen


Dit huis in Ternant wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (27 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Landhuis met adembenemend uitzicht te koop in de Bourgogne te koop in Nievre (Frankrijk)
Luchtfoto <br>Het geheel is hier goed zichtbaar Voorzijde <br>Voorzijde woonhuizen Woonkamer huis rechts <br>grote woonkamer met riante entree woonkamer huis rechts <br>Grote open wandkast tot aan het plafond Trap <br>Monumentale trap naar de eerste etage zo ook naar de kelder Keuken <br>Compleet ingerichte keuken huis rechts Slaapkamer huis rechts <br>Ruime slaapkamer op eerste etage met uitzicht op het Loiredal Slaapkamer huis rechts <br>Ruime slaapkamer op de tweede etage Sauna <br>Elektrisch verwarmde sauna geschikt voor vier personen

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Luchtfoto <br>Het geheel is hier goed zichtbaar Het grootste woonhuis beslaat ruim 210 m2. Vrijwel geheel onderkelderd, behalve onder het recente trappenhuis dat twee voormalige woningen verbindt. Riante woonkamer (50 m2) met fantastisch vrij uitzicht, keuken en aparte eetkamer op de begane grond. Op de eerste etage drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met ligbad. De ruime zolder dient als berging. Verwarming met houtkachels en elektrische radiatoren.

Het tweede woonhuis meet bijna 160 m2. Ook hier een riante woonkamer (47 m2) met vrij uitzicht, eetkeuken en trappenhuis. Op de eerste etage een slaapkamer van 25 m2, badkamer, sauna-kamer en een ruim bemeten overloop. Op de tweede verdieping een slaapkamer en een open ruimte die als hobbyruimte dienst doet. Verwarming met elektrische radiatoren. Ook dit huis is vrijwel geheel onderkelderd.

Van oudere datum is een derde woonhuis dat momenteel als gite wordt verhuurd. Dit gebouw vormt een geheel met het oude koetshuis/garage en oude paardenstallen. Het bewoonbare oppervlak is 80 m2. Op de begane grond een woonkamer en eetkeuken. Via de trapopgang in de hal wordt de eerste etage bereikt alwaar twee slaapkamers met ieder een eigen wc/douche. De verwarming van dit derde huis vindt plaats middels een centrale verwarming.

Ook aanwezig een goed lopende mini-camping. Een ruim opgezette camping op een iets glooiend terrein tussen het bos en de vijver. De camping is voorzien van 6 ruime, horizontale terras plekken, met elektriciteit. De plekken hebben een prachtig uitzicht op het Loiredal. Het sanitair bestaat uit 2 toiletten en 2 doucheruimtes. Ernaast is een algemene ruimte waar u spelletjes, boeken en informatie van de omgeving kunt vinden. Onder het afdak is er gelegenheid voor de afwas, voorzien van warm en koud water. Voor uw was staat er een wasmachine en droger. Honden zijn welkom op de camping.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Bourgogne:

Voorzijde <br>Voorzijde woonhuizenDit dominant gelegen ensemble van landhuis, diverse bijgebouwen en zwemvijver staat te koop op een landgoed van zeven hectare in de Bourgogne, net ten zuiden van het natuurgebied de Morvan. Gelegen op een heuvel heeft het een adembenemend uitzicht dat slechts belemmerd wordt door de kromming van de aardbol…

Op de fundamenten van het voormalige kasteel van Satenot – met een historie die vele eeuwen teruggaat – staat dit ensemble van woonhuizen. Eind 19e eeuw gebouwd en door de huidige bewoners ingrijpend verbouwd en aan de eisen van deze tijd aangepast.

Voor de directe boodschappen kunt u terecht in Luzy (9 km) waar zich twee supermarkten, twee apotheken, een medisch centrum, bioscoop, bakkers, slagers, kappers etc. etc. bevinden

Omgeving
Ons Château ligt midden in de Bourgogne net buiten het National Park de Morvan. Vanaf ons prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken.

Maar ook voor een dagje uit kunt u in de omgeving prima terecht. We hebben er alvast een paar voor u uitgezocht.

Bibracte Mont Beuvray, opgravingen van de Kelten – 41 km
In de sporen van Galliërs en Romeinen in de Bourgogne.
Aan de voet van de berg is een mooi museum. Als u van daaruit naar boven loopt komt u allerlei opgravingen tegen. Leuk en interessant voor jong en oud!
Voor degenen die van actie houden in de vrije natuur is ook de mogelijk tot het zogenaamde “Tree Climbing”. Een activiteit waarbij je in alle veiligheid tot in de toppen van de bomen klimt om je daarna, met behulp van moderne koordtechnieken, te verplaatsen van boom tot boom.

www.bibracte.fr/nl

Ternant - 4 km
Dit is een klein dorpje op loopafstand van Château de Satenot waar u in het kerkje de “Triptique” kunt bekijken. Via het Nederlands gesproken audio-systeem kunt u de geschiedenis beluisteren. In het dorp staat ook een kasteel wat op dit moment gerenoveerd wordt. Als u door Ternant verder gaat in de richting van het gehucht (lieu-dit) Hiry, komt u rechts een kalkoven tegen. Deze oven, waarin op traditionele wijze productie van kalk plaatsvindt, is zeker een bezoekje waard. Opmerkelijk zijn de verticale ondergrondse schachten van meer dan 8 meter diepte, waarin de kalk wordt gebrand.

www.ternant.fr

Divertiparc in Toulon sur Aurroux – 30 km
Een park waar u en uw kinderen kunnen genieten van de natuur, avontuur en amusement. U vind er tot wel 30 verschillende rassen koeien en er is een mooie biologische tuin. In een overdekte hal kunt u allerlei familiespellen spelen.

www.divertiparc.com

Château de Sully, au coeur de la Bourgogne – 59 km
Eén van de vele kastelen die de moeite waard is om te bezoeken. Naast het kasteel kunt u ook de prachtige tuin en grote moestuin bezoeken.

www.chateaudesully.com

Beaune – 92 km
Beaune ligt in het wijngebied van de Bourgogne en heeft vele bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld de “Hospices de Beaune”. Dit was voorheen een hospitaal voor de armen van Beaune en is nu een museum wat u kunt bezoeken. Maar ook de andere musea en bezienswaardigheden maken een bezoekje aan Beane meer dan waard. Vergeet hierbij niet het wijnmuseum met z’n wijnproeverijen.

www.beaune-toerisme.com

Givry - 84 km
Avontuur in de bomen. Hou je van spanning en sensatie dan kun je je uitleven in het park "Acrogivry" het grootste park van de Bourgogne. Hier vind je een echte hindernisbaan in de bomen met verschillende niveau's voor jeugd en volwassenen. Neem snel een kijkje op:

www.acrogivry.com

Autun – 44 km
Autun is een oude Romeinse stad met tal van oude, middeleeuwse en moderne sporen. Hierbij mag u het Romeins theater, de Saint-Lazare kathedraal, en het stadhuis in Italiaanse stijl niet missen.
Het is een stad van cultuur, kunst en geschiedenis, met tal van musea die te bezichtigen zijn; zoals het Rolin museum, het museum van natuurlijke historie en het museum van de militaire jongeren.
Autun is altijd actief met exposities, concerten, festivals, historische spektakels, sportevenementen, traditionele feestdagen, beurzen en markten.

Voor uw oriëntatie: Ternant ligt in de buurt van de plaatsen: Luzy, Autun, Bourbon Lancy, Dezice en Nevers. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Een aantal zaken zijn eventueel ter overname.

De fosse ceptic en de elektrische installaties voldoen aan de huidige normen.

Van twee oude, ingestorte, schuren is een prachtig atelier gemaakt van ruim 60 m2 waar het ook 's winters goed toeven is dankzij een robuuste Noorse houtkachel met voldoende rendement om het geheel goed te verwarmen.

Ook aanwezig een grote carport met elektra voor drie voertuigen c.q. caravan.

Datum laatste update: 27-05-2022EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (27 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Sauna is aanwezig Sauna

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Nievre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Ternant voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ternant en in de nabije omgeving van Ternant gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Ternant of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Luzy, Autun, Bourbon Lancy Dezice Nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.