Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Puy de Dome St Nectaire

St Nectaire - Groot woonhuis met 4 gastenkamers en een gîte op 3890m² grond

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  598.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 18 personen


Dit huis in St Nectaire wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (16 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: St Nectaire - Groot woonhuis met 4 gastenkamers en een gîte op 3890m² grond te koop in Puy de Dome (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Foto 2 St Nectaire - Groot woonhuis met 4 gastenkamers en een gîte op 3890m² grond

U komt binnen via een buitentrap in de hal, waar zich het bureau, een toilet, de volledig ingerichte keuken en een eetkamer bevinden. Via een mooie trap bereikt u de eerste verdieping waar u 3 slaapkamers, een toilet en een badkamer met bad en douche vindt. Als u naar beneden gaat, komt u in een grote woonkamer, die voor privé kan zijn of als vergaderzaal kan worden gebruikt. Op dit niveau is er ook een ruimte voor de wasmachine , stookruimte, kelder en een garage.

In de hal is er toegang tot het verhuurgedeelte, dat bestaat uit 3 grote slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en apart toilet. In totaal is de accommodatie geschikt voor 8 tot 10 personen, er is een ruime gemeenschappelijke ruimte met een zithoek, een open keuken en een eettafel. Dus dit kan worden verhuurd als een grote familie gite of als een B & B.

Op het terrein is er nog een gîte van 79m², bestaande uit een zeer grote woonkamer met kathedraalplafond en open keuken, op de eerste verdieping is 1 slaapkamer met eigen doucheruimte en apart toilet. Het gebouw bevat ook 3 garages, dus het is mogelijk om daar een tweede slaapkamer voor de gite te creëren.

De woning is in zeer goede staat, met een woonoppervlakte van 416m²; de ramen zijn van PVC met dubbele beglazing; de centrale verwarming is gedeeltelijk op gas, dan is er vloerverwarming in de grote woonkamer en in het verhuurgedeelte zijn er elektrische radiatoren. Het huis is aangesloten op de riolering van het stadje.

St Nectaire is een leuk stadje met een van de mooiste romaanse kerken van de Auvergne, verstenende fonteinen en fijne wandelroutes. Het ligt aan de ingang van het berg massief Sancy / puy de Dome en zijn skigebied. Het ligt op slechts 25 minuten van de snelweg en biedt gemakkelijk toegang tot de bergen en tot de stad Clermont Ferrand. Daardoor is er een sterk toeristisch potentieel om te exploiteren.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis Puy de DomeIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St Nectaire ligt in de buurt van de plaatsen: Cusset, Clermont Ferrand, Vichy, Riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St Nectaire wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (16 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
  • Bergsporten is aanwezig Bergsporten

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Puy de Dome Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Nectaire voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Nectaire en in de nabije omgeving van St Nectaire gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Nectaire of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cusset, Clermont Ferrand, Vichy Riom

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.