Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Pouzy Mesangy

Pouzy Mesangy - Woonhuisje met grote schuur en apart schuurtje. ** in prijs gedaald **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  116.600. Het huis is geschikt voor 2 personen.


Dit huis in Pouzy Mesangy wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (10 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Pouzy Mesangy - Woonhuisje met grote schuur en apart schuurtje. ** in prijs gedaald ** te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Pouzy Mesangy - Woonhuisje met grote schuur en apart schuurtje.

U komt binnen in de huiskamer/ eetkamer met een trap naar de bovenverdieping.
Vanuit de huiskamer komt u in de keuken met een deur naar de ruime achtertuin, een voorraad kamer en een aparte toiletruimte met warm water boiler op elektra.

Op de bovenverdieping vindt u een ruime slaapkamer met badkamer met douchecabine en toilet.

Aan het huis vast een ruime geïsoleerde schuur waar eventueel extra woonruimte gemaakt kan worden.
Aan de andere kant van het weggetje ligt nog een stukje grond met een schuurtje waar eventueel een kleine gite van gemaakt kan worden met een vrij uitzicht over de weilanden.

Het geheel is perfect verbouwd, heeft een nieuw dak zowel op de schuur als op het huis. Het wordt verwarmd via de houtkachel in de huiskamer en centrale verwarming is op gas, de tank is ingegraven.
Alle ramen en deuren zijn met dubbel glas. De septic tank is recent en heeft een volume van 5000 liter, hier is met de aanleg rekening gehouden met extra kamers in de schuur.

Een ideaal vakantiehuis aan een klein straatje in een groepje van slechts 3 huizen en rustig gelegen.
Ook geschikt voor permanente bewoning met de mogelijkheid om het geheel te vergroten.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Pouzy Mesangy ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, Moulins, Clermont Ferrand, Bourges. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Pouzy Mesangy wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (10 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Pouzy Mesangy voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Pouzy Mesangy en in de nabije omgeving van Pouzy Mesangy gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Pouzy Mesangy of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montlucon, Moulins, Clermont Ferrand Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.