Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Saone et Loire Cormatin

Cormatin – Woonboerderij van 317 m2 met B & B met zwembad.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  495.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 18 personen


Dit huis in Cormatin wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Cormatin – Woonboerderij van 317 m2 met B & B met zwembad. te koop in Saone et Loire (Frankrijk)
 vakantiehuis Saone et Loire

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Midden-Frankrijk:

 Cormatin – Woonboerderij van 317 m2 met B & B met zwembad.

In het hart van de Bourgogne vind u deze prachtig verbouwde woonboerderij op 1816 m2 grond met zwembad.

Het huis bestaat uit 3 niveau’s.

1 Appartement van 140 m2 met grote woonkamer en open haard, open keuken en 5 slaapkamers/gastenkamers elk uitgerust met eigen badkamer.

1 Privé appartement van 80 m2 met woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

1 Gite van 80 m2 met open keuken, woonkamer en 2 slaapkamers en badkamer.

Op het terrein met eigen parkeerplaats vind u een ontspannings ruimte uitgerust met houten chalet met keuken en toilet, een groot zwembad van 10m x 5m, 6 en prieeltjes met ligstoelen.
Onder het huis een gewelfde kelder van 70 m2.

Verwarming van het huis dmv een warmte pomp geïnstalleerd in 2019 met 4 onafhankelijke airconditioning units, nieuw dak.
Het interieur maakt deel uit van de verkoop.
Het geheel ligt op 5 minuten van de gemeenschap Taizé wat 70 % van de omzet nu is- groenfietspad op 100 m afstand en een wijn en gastronomische toeristische route.

Een lopend bedrijf met omzet en goede reputatie in een prachtige omgeving.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Bourgogne:

vakantiehuis Saone et LoireIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Cormatin ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Cluny, Taizé, Maçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Cormatin wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
  • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
  • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Saone et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Cormatin voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cormatin en in de nabije omgeving van Cormatin gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Saone et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Saone et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cormatin of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Cluny, Taizé Maçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.