Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Meuse Nantillois

Ideale ruime vakantiewoning met grote afgesloten tuin, ook permanent bewoonbaar in boerendorp met veel oorlogsverleden, op fietsafstand van Verdun.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  185.000. Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Nantillois wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (23 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ideale ruime vakantiewoning met grote afgesloten tuin, ook permanent bewoonbaar in boerendorp met veel oorlogsverleden, op fietsafstand van Verdun. te koop in Meuse (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Meuse Noord-Oost-Frankrijk:

alleenstaande woning <br>grote terras Compleet alleenstaande villa, Franse stijl, met een zeer grote tuin met fruitbomen en rondom afgesloten met een groenblijvende haag, dus geen inkijk. Volledig vernieuwd in 2016, heeft dienst gedaan als succesvolle vakantiewoning en wordt gemeubeld verkocht. Reden van verkoop : gezien onze ouderdom, willen wij meer genieten van onze mobilhome. Beschrijving : woning met aparte, geïnstalleerde keuken. Grote living met doorkijkhoutkachel, WC beneden en WC in badkamer met douche boven, 3 ruime slaapkamers. Badkamer toegankelijk via een ruime portaal van 3 slaapkamers. Verwarming met accumulatiekachels op nachttarief. Aan de keuken is er een bijkeuken waar wasmachine en droogkast kunnen aangesloten worden, boiler van 100 liters. Er is ook een droge kelder aanwezig, bereikbaar via de bijkeuken. Volledig vernieuwde elektriciteit, veel stopcontacten, volledig vernieuwde waterleiding en riolering. Heel goed geïsoleerd. Echte eiken parket (origineel) in de living en eveneens originele vloeren in gang, wc en keuken. Grote alleenstaande garage voor 2 grote auto's en fietsen, voorzien van een grote elektrische poort, riolering, waterleiding en elektriciteit zijn voorzien om eventueel een klein gastenverblijf van te maken. Aankoop rechtstreeks van eigenaars (geen agentschap)

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Lorraine (Argonne):

alleenstaande woning <br>grote terras met volledig afgesloten tuinDit natuurhuisje, een gerenoveerde woning, ligt in het gemakkelijk bereikbare centrum van het rustige boerendorp Nantillois. Het terrein is volledig afgesloten. Bezienswaardige steden zoals Orval, Reims, Luxemburg, Metz en Nancy bevinden zich in een straal van minder dan 80 kilometer. Het huis ligt 25 kilometer van het Biermuseum van Stenay en van Verdun aan de Maas (gezellige terrassen aan de Maas, met zicht op de plezierboten). Ook zijn er andere bezienswaardigheden en oorlogsherinneringen in de omgeving. De bosrijke omgeving is ideaal voor wandelaars, fietsers en vissers. Er kan gezwommen worden in de Maas en in de Lac van Dun sur Meuse (ook terrasjes, pedalo's, vissen, glijbaan en zwemmen).In de omgeving zijn zwemmogelijkheden in de Maas en recreatievijver, er is een touwparcours en er zijn tal van herinneringen aan de Eerste en Tweede Wereldoorlog te bezichtigen. Musea zijn in de winter open. Een Nederlandstalige dorpsbewoner heeft in het dorp Nantillois zijn eigen indrukwekkende museum. Hij heeft zelfs al twee boeken uitgebracht over de streek in verband met de Eerste Wereldoorlog. Rommelmarkten met herinneringen uit beide oorlogen. Mogelijkheid tot paardrijden in Marville. Er is een kleine kruidenierswinkeltje/bakkerij in Brieulle sur Meuse (op fietsafstand van Nantillois). Mogelijkheid om boodschappen te bestellen uit de nabij gelegen supermarkt (Dun sur Meuse), kan aan huis gebracht worden. Een supermarkt vind je in Dun sur Meuse, in Stenay en in Verdun. De woning is gemakkelijk bereikbaar.

Voor uw oriëntatie: Nantillois ligt in de buurt van de plaatsen: Verdun, Reims, Luxemburg, Orval Belgie en Nancy.

Informatie voor de koper:

De vakantiewoning werd volledig vernieuwd in 2016. De buitenmuren werden aan de binnenkant geïsoleerd met 10 cm rockwoll en bezet met gipsplaten. Dubbel beglazing. Elektriciteit, riolering en waterleiding volledig vernieuwd. Zolderruimte is geïsoleerd met 20 cm rockwoll (op de vloer). Riolering voorzien met fosse septic. Er is nachttarief voorzien voor de elektriciteit. TV ontvangst via satelliet (parabolen), vb TV vlaanderen.
De garage werd ook volledig vernieuwd met nieuwe ramen en deur (eveneens dubbel beglazing). Elektriciteit, riolering en waterleiding voorzien om de garage in te richten als gastenverblijf. De woning kan zowel verhuurd worden als vakantiewoning of als permanente bewoning.

Datum laatste update: 11-06-2023EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (23 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Meuse Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Nantillois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Nantillois en in de nabije omgeving van Nantillois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Meuse die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Lorraine waartoe Meuse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Nantillois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Verdun, Reims, Luxemburg Orval Belgie Nancy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.