Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Le Veurdre

Le Veurdre – Prachtig landhuis met tweede woning, onderdeel van een oud kasteel met 3,4 hectare grond.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  572.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen


Dit huis in Le Veurdre wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (20 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Le Veurdre – Prachtig landhuis met tweede woning, onderdeel van een oud kasteel met 3,4 hectare grond. te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Le Veurdre – Prachtig landhuis met tweede woning, onderdeel van een oud kasteel met 3,4 hectare grond.

Het landhuis (230m²)met zijn oude elementen heeft op de begane grond een hal met apart toilet en mooie trap naar boven, aan de rechterhand een zeer ruime eetkamer met grote open haard, apart kamertje voor opslag en ruime eetkeuken met de toegang naar de achtertuin.

Aan uw linker hand twee grote zitkamers waarvan de laatste toegang geeft via een trap naar de bovenverdieping waar zich 4 slaapkamers bevinden, de grootste kamer heeft een eigen badkamer met douche en ligbad, apart toilet op de gang en nogmaals 2 badkamers met douche.

Via de buiten trap komt u in de oude toren waar nog een slaapkamertje is met wastafel en authentiek toilet.

Iets hoger ligt het tweede huis (120m²) heeft een grote leefruimte met een open keuken.
Dan zijn er gelijkvloers twee slaapkamer, een badkamer met douche en bad en een apart toilet.
Dit geheel is nog te vergroten door de zeer ruime zolder erbij te betrekken waar nog meerdere slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Verder op het terrein nog twee ruime schuren 190 m² en 200m², een garage en een nieuw zwembad ( zout water ) van 10x 4 meter.

Het geheel heeft nog de oude ramen, allen enkel glas, verwarming via de3 open haarden en centrale verwarming op stookolie. Bovenhuis is aangesloten op stadsriolering, het eerste huis een septische tank die niet op norm is.
Een prachtig huis met historie waar zelfs Jeanne d’Arc nog overnacht heeft.
Vlakbij de rivier de Allier, één van de laatste natuurlijke rivieren van Europa waarin er gezwommen en met kanoes gevaren kan worden.
Een prachtig object met verhuur mogelijkheden op een unieke locatie.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Le Veurdre ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Nevers. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Le Veurdre wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (20 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Le Veurdre voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Le Veurdre en in de nabije omgeving van Le Veurdre gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Le Veurdre of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.