Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Indre Vijon

Vijon - Schattig woonboerderijtje 120 m2 met uniek uitzicht. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  132.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Vijon wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vijon -  Schattig woonboerderijtje 120 m2 met uniek uitzicht. ** ONDER BOD ** te koop in Indre (Frankrijk)
 vakantiehuis Indre

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

 Vijon - Schattig woonboerderijtje 120 m2 met uniek uitzicht.

Via de open keuken met zitkamer komt u het huis binnen.
Op de beneden verdieping vindt u een slaapkamer, badkamer met inloop douche en apart toilet.
Op de bovenverdieping twee kleine slaapkamers.

In het tweede gedeelte van het huis is een kleine zitkamer met vide met een slaapkamer en grote inloopkast waar een tweede badkamer van gemaakt zou kunnen worden, in dit gedeelte van het huis is dubbel glas.

Via een trap naar beneden komt u op het terras aan de achterzijde waar u een prachtig uitzicht heeft op het terrein en het bos. Naast het huis nog een terras voor het opbouwzwembad en een hok voor de houtopslag. Half onder het huis is nog een kelder.

Verder is er nog een inpandig schuurtje met een opslag ruimte boven, hier kan nog verbouwd worden voor extra appartementje.

Het geheel wordt verwarmd door een insert op hout en in de keuken een Godin kachel op stookolie waar ook op gekookt kan worden. Alles enkel glas beneden, boven velux dakramen dubbel glas. Elektrische bij verwarming.

Het huis ligt in een klein woonwijkje met een paar huizen, zeer rustig gelegen waar nog een bakkertje, slager en groenteman langs komen met hun waren. Even terug in de tijd. Fantastisch vakantie huis of permanente bewoning wat alleen nog wat afwerking nodig heeft.
Taxe fonciere € 267,- p/j.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

vakantiehuis IndreIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Vijon ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, St Armand Montrond, Clermont Ferrand, Sidiailles. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Vijon wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Vijon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vijon en in de nabije omgeving van Vijon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Indre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Indre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Vijon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, St Armand Montrond, Clermont Ferrand Sidiailles

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.