Logo vakantiehuis frankrijk
Beoordeel het vakantiehuis in Gensac de Boulogne Huis nr. 6997

Beoordeling accommodatie 6997

Op deze pagina kunt u de accommodatie waar u uw vakantie heeft doorgebracht op verschillende onderdelen beoordelen en eventuele suggesties ter verbetering aandragen. Wij zullen na verzending van het onderstaande formulier zo nodig met de verhuurder overleg voeren om onderdelen te bespreken. Het doel van deze enquête is om de kwaliteit van de vakanthuizen in beeld te brengen en verder te verhogen. Indien u een terugkoppeling van de verhuurder wenst dan kunt u dit ook in het onderstaande formulier aangeven.

Indien u onverhoopt ernstige klachten over de accommodatie of de verhuurder heeft dan zullen wij u benaderen en u vragen om foto's, verklaringen of andere bewijslast ter onderbouwing van uw klachten te overleggen. Wij zullen de verhuurder de gelegenheid geven om op de klachten te reageren. Niet onderbouwde klachten zullen door ons niet in behandeling worden genomen.

Door invulling en verzending van dit formulier geeft u vakantiehuis-frankrijk.nl toestemming om de uitslag van de beoordeling anoniem te publiceren en deze gegevens met de verhuurder te delen. Vakantiehuis Frankrijk heeft een privacy verklaring

Deelname aan de enquête kan niet anoniem. De eigenaar/verhuurder moet kunnen controleren of u de accommodatie heeft gehuurd en ontvangt een kopie van het enquêteformulier.

Uw naam:
E-mail:
Huurdatum:

Uw cijfer heeft alles met uw waarneming, beleving en verwachtingen te maken. Bent u tevreden en heeft u gekregen wat u redelijkerwijs had mogen verwachten dan geeft u een onderdeel een voldoende of meer. Valt het u tegen dan geeft u het een lager cijfer.

Per onderwerp kunt u het cijfer 1 tot en met 10 geven. Alle onderwerpen die u ziet waarvoor u een cijfer kunt geven zijn verplicht * om met een cijfer te belonen.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   :

CAPTCHA code

 

Vakantiehuis Frankrijk houdt zich het recht voor om reviews/beoordelingen te verwijderen bij het ernstige vermoeden dat de beoordeling opzettelijke valse en/of misleidende informatie bevat. Dit geldt ook voor reviews die ongepaste en/of kwetsende inhoud bevatten.