Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Manteyer doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Jelle en Ineke Hekman
We hebben genoten met volle teugen het weer was schitterend, dat is geen leugen De natuur liet zich zien in woeste rauwheid met een sterrenhemel die je hart verblijdt Dank voor het "lenen"van jullie huis het voelde werkelijk als een thuis

Jacob&Marian
Beste Ada en Piet, Wat hebben jullie een fijn en mooi huis laten bouwen. Wij hebben net als alle andere tijdelijke bewoners zo ik lees hier een heerlijke tijd gehad. Het huis is luxe, het balkon met uitzicht onovertroffen ! Met veel plezier zullen we ions deze week herinneren.

Peter en Greetje
Ada en Piet, We hebben al vaak een huis gehuurd in het zuiden van Frankrijk, maar jullie huis maakt deel uit van onze "toppers". het schitterende uitzicht, de rust en de stilte, het gezang van de vogels en de bloemenzee waar je ook maar kijkt....geweldig ! We kijken terug op een heerlijke week. Peter en Greetje

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!