Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Silhac doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Familie Kuipers
Het huis was perfect, lekker warm, goede 4g en aardige eigenaar met veel tips over de omgeving. Rustige omgeving met alle luxe,en veel te doen in de buurt. In het huis is alles aanwezig en comfortabel, hebben een heerlijke week gehad.

R.H. van den Heuvel
We hebben erg genoten in dit authentiek ingerichte, echt franse huis. Alles was zeer compleet aanwezig om een ontspannen vakantie te vieren. Je kan hier terecht met een groot gezin of 2 kleine gezinnen. Dit omdat het huis uit 2 gedeeltes bestaat. Met 2 badkamers en 2 wc's. Ideaal voor onze 2 (bijna) volwassen kinderen. Die hadden het bovengedeelte helemaal voor zichzelf. In de omgeving is genoeg te doen. Zowel voor gezinnen met kinderen als volwassenen. In de nabije omgeving kan je fietsen en wandelen. Voor gezinnen is er in de buurt de rivier de Eyrieux. Daar kan je kano varen en is een klimpark over de rivier. Verder kan je dorpjes en marktjes bezoeken. De eigenaar heeft wat leuke tips op papier gezet. Het is een rustig gedeelte van de Ardeche. Nog niet overspoeld door toeristen. Een groot pluspunt!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!