Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Ecuras doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


E. Nijmeijer
Het was een prima verblijf in Village Le Chat. Het huisje was prima voor elkaar, had meer dan je mocht verwachten. De keuken was zeer uitgebreid, een prima badkamer, ruim terras en ook regelmatig gebruik gemaakt van wasmachine en droger.

De omgeving was prima. Veel documentatie in het huisje en ook de VVV in Montbrun had zelfs een Nederlandstalige medewerker. Het zwembad was heerlijk voor de kinderen, alleen de bar/restaurant kwam erg knullig over, ze hadden bijv. geen lunchkaart. Maar met een portie goede wil, is dit geen probleem. Het weer was helaas wat wisselvallig, soms smoorheet, af en toe lekker warm, maar ook fris en een aantal regendagen.

Qua accommodatie was het heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het prima onderkomen!


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!