Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Lombez doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.


Hoogendijk
Twee fantastische weken hebben we genoten op dit prachtige park met een geweldige animatie voor de kinderen. De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien, smaakvol ingericht op een mooie lokatie. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar o.a. Andorra, Lourdes,Toulouse de Pyreneeen.
Echt een aanrader.

Fam Bollaert
Een vlotte reis achter de rug en dan hier in het prachtige domein aankomen. We waren als God in Frankrijk. Deze woning oversteeg alvast onze verwachtingen.
De mensen hier zijn heel vriendelijk. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar Andorra, African Zoo, Tarrascon met een prachtig prehistorisch park, Toulouse Saramon.Kortom Lombez is de perfecte plaats om deze uitstappen te maken. Wat de woning betreft: alle comfort om een zorgeloze vakantie te beleven! Hartelijk dank en we komen graag nog eens terug

Fam. Vurens
Na 2 heerlijke weken met mooi weer in een prachtige omgeving in jullie comfortabele huis gaan we weer richting thuis in Nederland. Onze meiden hebben
zich goed vermaakt bij het zwembad en het animatieprogramma was ok?.
Voor de aktie hebben we geraft bij Luchon en in de laatste week een middag survival/tokkelen nabij Pavie gedaan. Daarbij een aantal dorpjes/stadjes in de omgeving bezocht, kortom we hebben genoten van dit alles. Zo ook van de rust en de ruimte van dit park!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!