Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Villeneuve sur Lot

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Villeneuve sur Lot doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Josje Koning

Op doorreis hadden we bij Karla geboekt voor een kleine week om daarna naar Spanje te gaan. Het weer en de plek was uitstekend. De kamers waren gezellig en alles was schoon en goed voorzien. De gastvrouw had een gezellige manier om ons uitleg te geven over de omgeving zodat we regelmatig samen een glaasje namen om te genieten van het heerlijke weer. We waren zo tevreden dat we later de terugweg ook weer bijgeboekt hebben. Dat kon gelukkig en zo konden we haar vertellen van onze avonturen in Spanje. Dus, een prima stop, een aanbeveling!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!