Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Ramouzens

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Ramouzens doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


le blanc

Wij zijn net terug van een verblijf van 2 weken in huis Henriette met 2 kinderen (4 en 6 jaar). Het was een super leuk verblijf! Knap domein, leuk zwembad en heel aangename eigenaars, Frits en Kathy! Ze staan altijd voor je klaar voor een babbeltje of om je te helpen. Ook is er onderling met de gasten een aangenaam contact. De kinderen hebben zich geen moment verveeld: spelen in de schuur, op het gras, in het zwembad, de paardjes eten geven, rijden op de pony,... er valt altijd wel iets te beleven. In de omgeving kan je ook leuke uitstapjes doen. Er is weinig toerisme, heel rustige en mooie streek. Een echte aanrader voor een fijn verblijf. Wij gaan nog wel eens terug 🙂

Samora van der Linden

Wij zijn vorig jaar (juli 2018) met ons gezin geweest We hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid en het huisje die van alle benodigdheden is voorzien We konden zelf heerlijk bij de barbecue die op het terrein aanwezig is de verjaardag van onze zoon vieren Deze zomer gaan we weer (juli 2019) De kinderen staan alweer te springen om terug gegaan

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!