Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Olargues

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Olargues doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


hans

door eigenaar ontvangen mail : Onze vakantie zit er jammer genoeg bijna op! Wij hebben heel hard genoten van de rust, het mooie weer, het huis (een huisje kan je het niet noemen he ;) ) en elkaar! Graag had ik jullie nog eens bedankt dat wij van hebben mogen huren. Wij hebben geen suggesties om het huis te verbeteren! we kijken met een heel tevreden gevoel terug op de vakantie. Stiekem hopen wij dat we volgend jaar weer van jullie mogen huren.

H.Dib

Hartelijk dank voor het retourneren van de borg die ik op mijn rekening heb ontvangen. We hebben met veel plezier van uw vakantiewoning gebruik gemaakt. Het is een mooi huis met alle voorzieningen die je nodig hebt. Zoals u weet zaten we er gedurende en hele warme periode (min. 30 graden, max 42 graden), maar het viel op dat het huis goed geïsoleerd is zodat we daar op het heetste moment van de dag redelijk koel binnen konden zitten. We waren maar met twee personen en we hebben gebruik gemaakt van de slaapkamer aan de voorkant tegenover de badkamer en die is inderdaad het koelste van alle kamers. Prettig om daar te slapen. Over de inrichting niets dan lof en het huis was ook zeer schoon bij aankomst. Het zwembad en tuin zien er ook goed verzorgd uit. Het water van het zwembad werd op gegeven moment 33 graden en toen heb ik s' nachts de afdekking niet meer gesloten zodat het bad iets kon afkoelen. Norbert had zich de eerste dag al voorgesteld en kwam elke twee dagen even naar het zwembad kijken. Aangezien ik zelf ook verstand heb van zwembad technologie kan ik bevestigen dat hij dat goed doet. Het is bovendien ook een aangenaam mens.

Lies

Mooi verzorgde woning. De kinderen hebben zich kunnen uitleven in het goed onderhouden zwembad. Een omgeving waar veel te beleven is. Wij hebben er sportieve week van gemaakt: kano varen, een col beklommen, enkele mooie mountainbike routes, ook plat fietsen met de kindjes langs het kanaal, Canyoning in prachtige natuur, wandelen. Kortom een leuke plaats om op vakantie te gaan. En we gaan zeker nog eens terug.

Ellen Gnesotto

Comfortabel huis met rustgevend uitzicht, mooi groot zwembad en een mooi, groot terras om te zonnen. Prachtige natuur rondom met een waaier aan mogelijkheden om te kanovaren (afvaart van de orbe), uitgepijlde wandelingen, piste verte heel dichtbij, paradijs om te fietsen ..een echte aanrader ..

Etienne Desmet

Wij waren in deze villa in april 2016, toen lente met zomerse temperaturen! Goed en comfortabel ingericht huis, BBQ en zwembad inclusief. Magnifieke ligging, zicht op hellingen rondom. Pittoresk dorp, Ollargues, op wandelafstand met warme bakker(in), slager, kruidenier... We hebben stevige wandelingen gedaan. Ook kilometers hellingen voor wielertoeristen. Alles van het zuiden zonder de grote drukte. Ook wijnbouw! Een aanrader!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!