Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Montfermier

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Montfermier doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


GERSSEN-NEELS

07-07-2015 Impressie: "Rustig en mooie omgeving." Pluspunten: "Afgelopen zomer heerlijk drie weken genoten in Poujoul, het geweldige huis, de mooie omgeving, de heerlijke tarte tartin van Anke, de lieve paardjes, het warme welkom, de fantastische avonden, het super mooie vismeer, kortom een en al lof. Dank jullie wel lieve, lieve Anke en Jos dat jullie ons wilde laten meedelen in jullie paradijsje. Dikke kus en tot de volgende keer. Ps de foto's volgen nog."

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!