Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Les Manges

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Les Manges doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Riet en Jos

We wilden er graag even tussenuit, even weg uit de drukte en even niets aan het hoofd. We waren blij verrast bij aankomst en hebben genoten van ons verblijf. Het rustige "Lac de Panneciere " om regelmatig een lekkere duik te nemen , het wat drukkere lac de Settons ( waar je toch relaxed kan zitten en zwemmen ) voor een mooie wandeling en bezoek aan een van de restaurantjes. Genieten van de uitstapjes , van de overweldigende sterrenhemel en de stilte. Jammer dat de vakantie zo snel voorbij gaat ..... nu al zin om terug te komen ; ))

Els en Ton

We hebben genoten van ons verblijf in de Morvan. Even helemaal eruit. Rust , ruimte , natuur. Heerlijk veel gelezen , gewandeld , gefietst , gezwommen en ook eens niets doen ; )) Genoten van uitstapjes naar Autun ( wat een gezellige markt op vrijdagmorgen ) , Nevers ( wat een práchtige glas in loodramen in de kathedraal ) , Vezelay ( wat een práchtig museum voor moderne kunst ! ) en een bezoek aan het museum in Bibracte. Kortom een fijne vakantie op een fijne plek. Een aanrader !

Fam. van der Ven

Fijn en stoer vakantiehuis, eenvoudig en basic, maar met alles wat je nodig hebt. Veel ruimte, grote en lichte slaapkamers, een mooie badkamer en een tuin met veel privacy rondom. Les Manges ligt in een stil gehucht aan de rand van enorme bossen, waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Wij hebben genoten van een heerlijk rustige en ontspannen week in de mooie natuur van de Morvan.

Jos? Verweij

Het huis was boven verwachting, gezellig, mooi en ruim.
De omgeving is prachtig en er is veel om te ondernemen.
Wij hebben een geweldige tijd gehad met ons gezin.
Wij komen zeker terug!


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!