Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Montcuq

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Montcuq doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.9

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Frits en Christine

11 oktober 2008. Bedankt voor de gastvrijheid in jullie gite! We hebben een mooie week gehad.
De regio is prachtig, afwisselend en rustig. Montcuq is een autentiek centrum, waar jeu de boules in de namiddag nog hoog in de agenda staat.
Het comfort van jullie huis is uitzonderlijk goed. Jullie hebben echt in alles voorzien voor de gasten.
Het is genieten van de grote ruimte om het huis,de vrijheid en de stilte. De smaakvolle inventaris, een goed bed, lekkere verwarming in deze tijd van het jaar met al koude avonden deed ons veel plezier.
We zullen deze plek aan onze vrienden aanraden.

Toine en Jet

20/09/2008 Beste Betty en Sjors, wat een geweldig huis en prachtig terrein. We hebben het hier erg fijn gehad. Het huis heeft echt sfeer, evenals het dorpje. Echt een plek om tot rust te komen. Prachtige sterrenhemels ook hier. Kortom, we hebben genoten! Hartelijk dank en keep 'm roling!

Jethro en Monique

29/08/2008 We hebben een heerlijke week gehad. Dit huis was echt een schot in de roos. Helemaal alleen op een berg en toch minder dan een kilometer van Montcuq.Ook de honden voelden zich hier thuis.We vonden de markt op zondagochtend een aanrader. Heel gezellig! We hebben genoten van ons weekje in de Lot.

Herman en Mandy

22/08/2008 Merci beaucoup.... Voor 2 heerlijke weken in uw fijne gite! We hebben genoten van het prachtige uitzicht en de mooie omgeving! Au revoir!

Wil en Marcus

9 juni 2006. We hebben heerlijk genoten van de geweldige rust, prachtige sterrenhemels en het heerlijke huis. We voelden ons direct thuis, ook dank zij jullie! Onze Scottie heeft hier the time of his life gehad!! Bedankt en tot ziens!!! En een "pied" van Scotty!

Paul en Toos

26 augustus 2006. Twee fijne weken hebben we hier in dit heerlijke huis met het ontzettend mooie uitzicht doorgebracht. We hebben heerlijk gewandeld, markten bezocht en autotochten gemaakt maar vooral genoten van dit huis met zijn warme uitstraling en alle luxe die we er zomaar bij kregen! Hartelijk bedankt, ook namens de herdershond Lanka voor alle gastvrijheid.We komen zeker nog eens terug!

Romee en Jaap

28 september 2007.
Heerlijke week gehad! Prima huis, mooie lokatie, wisselend maar prima weer.....van 30? tot 6?!!!!! Mooie wandelingen, heerlijk eten, goeie wijn. Vooral overheerlijke vijgen! En ook nog wilde zwijnen gezien in de "tuin"!!! Zondagmarkt in Montcuq, een verassing! Kortom ons prima vermaakt! Een week is altijd te kort!!!

Jan en Marijke

30 Mei 2008. Alweer een heerlijk verblijf in dit fraaie huis op dat rustige plekje bij Montcuq. We hebben diverse keren van uit het raam een ree zien grazen; vlak bij dus!! Au revoir.

gast j 2005

Juli 2005 Twee heerlijke weken mogen genieten van dit mooie huis. Voor het eerst de hond mee en dat is goed bevallen!Ze had alle vrijheid hier op dit terrein. Iedere avond kregen we bezoek op de veranda van een kleine grijze nieuwschierige eekhoorn. Onze complimenten voor deze vakantie woning! We komen zeker terug.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!