Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Roaix

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Roaix doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Stijn Forier

Een zeer mooi en verzorgd huisje met zwembad in een rustige omgeving. Alle comfort aanwezig. Bakker, winkeltje, ... op wandelafstand. Heleen en Eric bieden enkele vrijblijvende activiteiten aan (wijnproeverij, eten, massage, ...), die maken dat je op een leuke manier ook kan kennismaken met de andere gasten. Genoeg mogelijkheden in de omgeving voor uitstappen (dorpjes, markten, wandelingen, cultuur, ...).

Philippe Beeckman

Schitterende woning met alle comfort, zeer aangenaam zwembad. Rustige ligging met bakker, beenhouwer en winkel op wandelafstand. Zeer mooi domein met leuke activiteiten die de trotse eigenaars organiseren.

Jan Bueken

Deze Villa Bastide des Anges is een echte aanrader ; we hebben ze ervaren als ruim en zeer goed uitgerust met al het mogelijke dat je tijdens een kort of lang verblijf zou kunnen nodig hebben, de woning is stijlvol ingericht en heeft een mooi terras , een mooie tuin en zwembad en dat voor ons alvast in combinatie met prachtig weer. Alles is tot in de kleinste details aanwezig. We hebben totale rust ervaren en konden ons druk bestaan zo even volledig achter ons laten . De uitbaters Heleen en Eric geven je een warm welkomgevoel en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en waar mogelijk te faciliteren. Top !

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!