Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Labarrere

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Labarrere doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Kris en Marie Gevaert, Belgi?

Ria en Ceriel verdienen van ons meer dan 10! Een prachtig vakantiehuis; proper, gezellig en met alle nodige benodigdheden. Een prachtige tuin met een groot, proper zwembad. Maar vooral, geweldige eigenaars! Elke dag stonden ze klaar met hun glimlach en informatie over de streek, niets was hen teveel. Extra grootouders voor onze kinderen! Zo gastvrijheid hebben we nog nooit gezien!
Op zaterdag kregen we verse lakens en handdoeken.
Ria kent de streek ontzettend goed en geef hierover zeer goed informatie. Het is een hele mooie, rustige streek! Een absolute aanrader. Hartelijke groet, Fam.Gevaert (11-25 juli 2015).

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!