Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Saint Paul de Vence

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Saint Paul de Vence doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


brugman

In 1 woord: gewoon geweldig wat een heerlijk huis!
Zeker een aanrader! Wij hebben er zeker geen spijt van gehad en we hebben toch wle een hele tijd gezocht. Je moet er wel snel bij zijn hebben we geleerd, zeker als je met een grotere groep bent.

Bedankt voor het mooie verblijf!

Lommer

Wij hebben enorm genoten van deze villa waar het ons aan niets ontbroken heeft.
De bedden zijn heerlijk en de badkamers zijn ook goed in orde.
Het tuinmeubilair is ook netjes voor elkaar en hebben daar ook veel gebruik van gemaakt. Het zwembad ligt boven het huis waar je een prachtig uitzicht hebt en gewoon leuk om te zitten mijmeren! Voor de kinderen is dit absoluut een veilig plekje. Het is namelijk helemaal omheind!

De omgeving is ook zo mooi, rustig gelegen in de bergen vlakbij het dorpje St Paul en toch ook weer dicht bij de kust en het strand. Ideaal!

Kortom wij hebben het heerlijk naar ons zin gehad!
We overwegen zelfs om het volgende jaar weer deze villa te boeken.

Familie eigenaar Bedankt voor deze heerlijke vakantie en succes!

Marjolijn Vroom

Een aanrader! Wij hebben een ontzettende leuke tijd gehad met onze familie voor het 25 jarig jubileum van de zaak! Mooi weer, en een prachtige locatie waar je werkelijk niets te kort komt. Een gezellig huis!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!