Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in St Apollinaire de Rias

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in St Apollinaire de Rias doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.1

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Familie van den Enden

We zijn van 18/8/2012-25/8/2012 geweest in Le Corbeau.
Het huisje was heerlijk en verrukkelijk. Het is vernieuwd en beduidend groter en luxer.
Het zwembad is ook lekker en schoon. We konden er tussen 10-19 gebruik van maken en dat was super. Kinderen(14 en 11 jaar) konden kunstjes doen in het zwembad. Bij de vorige camping konden ze dat niet doen . We konden ook gebruik maken van de wasmachine en dat was fijn.
We waren de enige Nederlanders in het La Grange maar dat maakte niet uit.
De omgeving is gewoon prachtig!! Er is elke dag wat te doen in de omgeving zoals markten in verschillende plaatsen zoals Lamastre, Le Cheylard, Vernoux et Vivarais. En we zijn ook naar Vallon P'ont D'arc erg mooi en zeker de moeite waard(ca 2 uur rijden).
Hoe we aan dit adres kwamen is dat mijn vader al jaren kwam met vrouw en kind. Dus we zijn nu voor de 5e keer geweest. En we komen sowieso weer terug, heerlijk!!

Hiske Rodenburg

Wij zijn de afgelopen 3 weken in Le Corbeau geweest. Wat een geweldige vakantie! Mooi huisje met een prachtig overdekt terras en heerlijke stoelen om lekker in te lezen of van de mooie omgeving te genieten.
In de directe omgeving zijn volop dingen te doen. De eigenaren, Rianne en Owen, kunnen er van alles over vertellen. Een echte aanrader!!!

Arno From

We zijn net weer thuis van een super vakantie in le Corbeau in de Ardeche. Een prachtig ruim huisje met een grote veranda. We hebben genoten van de rust en zijn de eerste dagen niet van het terrein afgeweest. Wij hebben hier vakantie gehouden met onze 4 kinderen van 6, 8, 10 en 14 jaar. De kinderen hebben genoten van het zwembad waar ze in konden zwemmen en duiken en drijven op de zwembanden. Toen Arno medische hulp nodig had, heeft de familie Wagenaar hem naar het ziekenhuis begeleid. Een hele fijne vakantie hebben we gehad in dit mooie gedeelte van de Ardeche. De mensen die er wonen komen op ons vriendelijk over en er zijn mooie beekjes te ontdekken, prachtige uitzichten te zien en gezellige markten om over te slenteren.
Groeten van Arno en Rianne From, Annelot, Olivia, Quinten, Joshua

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!