Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Troche

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Troche doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.1

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Nick Brown

A fabulous week in a fabulous place and house! Thank you so much

Familie Dijkman

Wat een mooie plek en een prachtige opgeknapte school! Het huis voldeed aan onze verwachtingen, ruim, ruim gesorteerd en van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de leuke stadjes in de buurt en de mooie natuur. Ook een luie dag in de tuin gehad met af en toe een plons in het zwembadje om af te koelen, want de temperatuur was zeer Frans zomers, tussen de 30 en 38 graden, bijna de hele week. Om met een clich? te eindigen: God zou het erg naar zijn zin hebben in La douce France!

Aernoud Florijn

Alweer een week aan de slag maar w?l met vakantieparadijs L'Ancienne Ecole nog vaak in gedachten willen we jullie bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen. We hebben het weer prima naar ons zin gehad in Troche. Met een gevoel thuis te komen liepen we bij aankomst door het huis. Nog versterkt door de persoonlijke kaart en telefoontjes, de wijn, de zo netjes opgemaakte bedden met geborduurde handdoeken. Heel fijn allemaal. Karl en ik waren na die week helemaal uitgerust en ontspannen, de jongens vermaakten zich prima met de tafeltennistafel en met alles wat het huis biedt aan techniek. Zo af en toe gingen ze ook naar het voetbalveld in het dorp. En de kartbaan was weer in trek :-).
De informatiemap en de tas die bij aankomst in de keuken stond, maakten ons nieuwsgierig naar de march?s des producteurs. We vonden de formule alle vier erg leuk en op voorspraak van de jongens zijn we drie keer (!) op stap geweest (S?gur, Pardoux en Uzerche). In elk stadje was het aanbod, de sfeer en ook de muziek geheel anders. Een bijzondere ervaring!

Nogmaals dank voor het willen delen van deze bijzondere plek. Wij gaan weer een lange winter mijmeren. De jongens geven aan volgend jaar hun eigen plan te trekken maar ooit komt het er weer van, al was het maar omdat we elk weekend ook het weer in Troche op de weerapp checken en dan vaak wensen dat we even over zouden kunnen wippen!

Hartelijke groeten, Karl en Hanneke

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!