Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Buisson

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Buisson doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Richard

Wij hebben de afgelopen 2 weken doorgebracht in uw huisje.
Het huisje vonden wij zeer compleet en was voorzien van alle gemakken.

Deze 2 weken hebben wij het goed naar ons zin gehad en een hoop
gezien en gedaan met de kinderen in een mooie en een zeer warme omgeving.

Kayaken, bergwandeling, verschillende markten bezoeken en wandelen in de Toulourenc e.d. waren erg leuk om te doen.

Ronald

Wat een fantastische locatie en wat een heerlijk huis...we hebben ons nog nooit ergens zo thuis gevoeld! We hebben veel gelezen in jullie map en de site (Wifi werkt uitstekend!).
We kunnen er weer tegen en hopen nog eens terug te komen.

Ronald en Mariska

Julie

We hebben het 100% naar onze zin gehad! Een prachtige g?te met alles erop en eraan. D? ideale uitvalsbasis om ??n van de mooiste plekken op aarde te verkennen.
Met spijt in ons hart keren we morgen terug naar Belgi?. Daar zullen we aan vrienden en familie Vuevigne zeker aanprijzen!

Julie en Gunter

Jean Paul

In het verleden hebben we regelmatig een huisje gehuurd in de Provence, maar nog nooit hebben we een thuis mogen ervaren wat zo volledig met zorg en smaak ingericht was. De foto?s op jullie site geven een goed en kloppend beeld. Complimenten!
Het was iedere keer weer een feest om in de middag de relaxte thuishaven te bereiken om vervolgens, na wat rust, in de vroege avond te genieten van lekker eten en heerlijke wijn.

Jean Paul en Stefan

Carolien

Helaas is er alweer een eind gekomen aan ons verblijf in Vuevigne. We zouden ons hier nog zeker wel 2 weken langer prima vermaakt hebben. Wellicht blijft het dus niet bij deze ene keer.
Wij hebben ons hart wel verpand aan de streek rond Vaison-la-Romaine. Landschappelijk zeer aantrekkelijk, door de afwisseling van wijn- en olijfgaarden, door de alom aanwezigheid van de Mont Ventoux, en de wijdse uitzichten overal.
Kortom, een zeer geslaagde vakantie, niet in de laatste plaats door het sfeervolle Vuevigne.

Carolien en Rietje

Jan

Lieve gastheer en dame!
Woorden schieten tekort, wat hebben wij genoten.
Frankrijk was voor ons een hele nieuwe belevenis.
Bedankt en tot ziens!

Jan en Carla

Theo

Wij hadden het voorrecht 1 week van jullie optrekje in de Provence te kunnen genieten. Alles was perfect! Het huisje vonden wij zeer smaakvol ingericht, een prachtige lokatie. Het uitzicht zullen wij ons nog lang herinneren! Ook op het plein van Villedieu is het ongedwongen genieten!

Theo en Annette

Evert Jan

Wij hebben het hier fantastisch naar onze zin gehad, een fijne g?te met prachtig uitzicht in een fantastisch mooie regio met de Mont Ventoux als uitschieter.
Bedankt voor de prettige ontvangst en alle goede zorgen en het fijne contact met jullie.

Evert Jan en Janneke

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!