Welkom op onze overzichtspagina van de Ille et Vilaine

Vakantiehuis in de Ille et Vilaine huren

Kaart Frankrijk: departement Ille et Vilaine

Onderstaand vindt u 2 vakantiehuizen in de Ille et Vilaine te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in de Ille et Vilaine die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Ille et Vilaine, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis in het Nederlands een e-mail sturen.

Vergeet u niet met het zoekfilter uw vakantiemaand en jaar te selecteren? U krijgt dan te zien wanneer het vakantiehuis in deze maand vrij of bezet is. De vakantiehuizen die in deze maand niet verhuurd worden laten wij u dan niet meer zien.


🛈 Toon zoekfilter

Kijk eventueel ook eens in een andere regio van Frankrijk of zoek verder met een exacte aankomstdatum in plaats van een maand.

TE HUUR VANAF
€ 600 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 1.100
Vakantiehuis in de Ille et Vilaine Noyal sous Bazouge:
Voor max. 8 personen
Karakteristiek, ruim vakantiehuis in een groene omgeving bij Combourg (Haute-Bretagne, Ille-et-Vilaine)
 • ok button Kindvriendelijk
 • ok button Grote tuin
 • ok button Vrijstaand
 • ok button Geen huisdieren
 • ok button Internet via wifi
 • ok button Puur natuur en stilte
 • ok button Gratis linnenpakket
 • ok button volledige privacy

Nr. 1259: Ligging: Deze woonst ligt in de regio Bretagne (Noord-West Frankrijk) in het departement Ille et Vilaine in de plaats Noyal sous Bazouge. Het huis is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers en 3 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis. De woning is vrijstaand en ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren.Het geheel biedt u veel privacy. De woning en/of.......

🛈 Vakantiehuis bekijken + boeken
📆Controle beschikbaarheid

TE HUUR VANAF
€ 440 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 900
Vakantiehuis in de Ille et Vilaine Melle:
Voor max. 6 personen
Vier vakantiehuisjes in Bretagne te huur voor 2 tot 8 personen
 • ok button Gedeeld zwembad
 • ok button Kindvriendelijk
 • ok button Grote tuin
 • ok button Geen huisdieren

Nr. 4500: Locatie: Dit huis ligt in de regio Bretagne (Noordwest ) in het departement Ille et Vilaine in de plaats Melle. Deze omgeving staat ook bekend als Bretagne. Bekende plaatsen in de buurt: Mont Saint Michel, Fougeres en Cancale. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze.......

❎ Geen kalender aanwezig. Contacteer de verhuurder voor beschikbaarheid.
🛈 Vakantiehuis bekijken + boekenVakantiehuizen in de Ille et Vilaine huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Ille et Vilaine die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Ille et Vilaine is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Ille et Vilaine is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.

Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Ille et Vilaine gevonden:

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Ille et Vilaine ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Ille et Vilaine kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Ille et Vilaine voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Ille et Vilaine in of bij bekende plaatsen.

Wanneer u hieronder op de button klikt ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Ille et Vilaine een vakantiehuis kunt huren. Een aantal namen zullen u wellicht bekend voorkomen.


Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?

Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.
U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord
Frankrijk
Zuid
Frankrijk
West
Frankrijk
Oost
Frankrijk
Midden
Frankrijk
Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Heeft u ook een huis in de Ille et Vilaine

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders en Belgen hun vakantiehuizen in de Ille et Vilaine verhuren.

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)