Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Kaart Frankrijk: departement Ille et Vilaine

Welkom op onze overzichtspagina van de Ille et Vilaine

Vakantiehuis in de Ille et Vilaine huren

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in de Ille et Vilaine te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in de Ille et Vilaine die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Ille et Vilaine, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Hieronder kunt u aangeven waaraan de vakantiehuizen moeten voldoen

VOOR U IS HET VOLGENDE BELANGRIJK OM DE VAKANTIEHUIZEN TE SELECTEREN:

Maand van aankomst
Aantal personen:


Maximale huurprijs per week:
Optioneel:


Geen geschikte vakantiehuizen kunnen vinden?
Ga dan naar onze algemene zoekpagina met meer dan 1100 vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk.

TE HUUR VANAF
€ 440 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 900
Vakantiehuis in de Ille et Vilaine Melle:
Voor max. 6 personen
Vier vakantiehuisjes in Bretagne te huur voor 2 tot 8 personen
ok button Gedeeld zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Geen huisdieren
Locatie: Dit huis ligt in de regio Bretagne (Noordwest ) in het departement Ille et Vilaine in de plaats Melle. Deze omgeving staat ook bekend als Bretagne. Bekende plaatsen in de buurt: Mont Saint Michel, Fougeres en Cancale. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft.......
Vakantiehuis bekijken + boeken

U kunt op de onderstaande paginanummer(s) klikken voor de volgende vakantiehuizen


Doorzoek de website op:

Vakantiehuizen in de Ille et Vilaine huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Ille et Vilaine die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Ille et Vilaine is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Ille et Vilaine is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.


Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Ille et Vilaine gevonden:
> Bretagne


Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Ille et Vilaine ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Ille et Vilaine kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Ille et Vilaine voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Ille et Vilaine in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Ille et Vilaine een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.VAKANTIEHUIZEN IN DE ILLE ET VILAINE

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in de Ille et Vilaine?

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in de Ille et Vilaine verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord-Frankrijk Zuid-Frankrijk West-Frankrijk Oost-Frankrijk Midden-Frankrijk

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)