Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Welkom op onze overzichtspagina van de Cantal

Vakantie in de Cantal:
Vakantiehuis in de Cantal huren

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in de Cantal te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in de Cantal die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Cantal, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Hieronder kunt u aangeven waaraan de vakantiehuizen moeten voldoen

Op basis van uw selectiecriteria zijn er helaas geen accommodies gevonden.
Wij verzoeken u het aantal selecties te verkleinen!

VOOR U IS HET VOLGENDE BELANGRIJK OM DE VAKANTIEHUIZEN TE SELECTEREN

Maand van aankomst Aantal personen:


Maximale huurprijs per week:
Optioneel:


Geen geschikte vakantiehuizen kunnen vinden?
Ga dan naar onze algemene zoekpagina met meer dan 1200 vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk.

U kunt op de onderstaande paginanummer(s) klikken voor de volgende vakantiehuizen


Doorzoek de website op:

Vakantiehuizen in de Cantal huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Cantal die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Cantal is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Cantal is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.


Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Cantal gevonden:


Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Cantal ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Cantal kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Cantal voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Cantal in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Cantal een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.VAKANTIEHUIZEN IN DE CANTAL

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in de Cantal?

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in de Cantal verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord-Frankrijk Zuid-Frankrijk West-Frankrijk Oost-Frankrijk Midden-Frankrijk

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)