Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Departement: Allier, Urçay

Urçay – Recent verbouwd woonhuis op 4000 m2 grond aan een klein beekje.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  183.750. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in Urçay wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Urçay – Recent verbouwd woonhuis op 4000 m2 grond aan een klein beekje. te huur in Allier (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Allier Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8

Omschrijving van dit huis in de Allier, Midden-Frankrijk:

Foto 2

Urçay – Recent verbouwd woonhuis op 4000 m2 grond aan een klein beekje.

Via de woonkamer / eetkamer komt u het huis binnen.
Achter de woonkamer is een bijkeuken met wasmachine aansluiting met een tometten vloer die toegang tot het terras achter het huis geeft.
Hier ligt ook het mooie stuk grond van 4000 m2 wat afloopt naar beneden waar een klein beekje loopt.
Naast de bijkeuken vindt u de badkamer met douche en toilet, verbouwd in 2021.
Aan de voorkant van het huis aan de woonkamer vast is een slaapkamer .

Via de hal waar zich nog een slaapkamer bevindt komt u bij de keuken. Die zit in de uitbouw van 18 m² gerealiseerd in 2021,
met een deur naar de voorkant . Het keukenblok is dus heel recent en voorzien van alle inbouw apparatuur, speciale keukenboiler.

Buiten naast het huis staat een nieuwe houten dubbele garage van 30 m2 met elektrische deuren , en nog ruimte voor werkplaats . En nog een klein schuurtje ernaast voor opslag van tuingereedschap.
Aan het huis zit nog een klein uitbouwtje wat ooit broodoven is geweest met nog een stenen plafond in perfecte staat.
De gehele bovenverdieping kan nog verbouwd worden voor meerdere kamers, hier is al een dakkapel met een elektrisch rolluik.


Het geheel heeft overal dubbel glas, gedeeltelijk pvc en hout, een nieuw geïsoleerd dak, huiskamer en slaapkamers laminaat vloer, verwarming via een houtkachel en elektrische verwarming.
Het butenstucwerk is recent van 2022. De septische tank is op norm.
Het geheel ligt aan een klein weggetje met een paar huizen net even buiten Urçay en slechts 20 Minuten van de grotere stad St Amand Montrond.

Een leuk vakantiehuis of voor vaste bewoning ook zeer geschikt.


De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

vakantiehuis Allier

In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Urçay ligt in de buurt van de plaatsen: St Armand Montrond, Bourges, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

EMAIL DE VERKOPER

Informatie over de huurprijzen

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Alternatieve huizen in de omgeving?

Indien dit (vakantie)huis in Urçay voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Urçay en in de nabije omgeving van Urçay gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.

U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken.

Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.

🏡St Armand Montrond 🏡Bourges 🏡Clermont Ferrand 🏡Montluçon 🏡Allier 🏡Auvergne 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.