Als klagen niet meer helpt!

Klachten over Johan Bergeveaux en Hubert Van Rooij (Besset)

Deze pagina is door ons met tegenzin gemaakt maar wanneer iemand bewust erop uit is geweest om ons te benadelen c.q. te bestelen en hier geen moment spijt van heeft en ons ook nog eens op een afstand staat uit te lachen dan worden we wel een beetje erg boos.

Om wie gaat het?

De twee harteloze schurken heten Johan Bergeveaux en Hubert Van Rooij. Boef Hubert heeft iets wat op een kasteeltje (Besset) lijkt in Saint Prix en schavuit Johan heeft een pandje in Bertignat. Mocht u ze ooit tegenkomen dan vraag ik zeer voorzichtig te zijn wanneer er geld ter sprake komt.

Wat hebben ze misdaan?

We zullen niet alles tot in detail uitdiepen maar het komt er op neer dat wij van deze twee "heren" opdracht hebben gekregen om hun vakantiehuizen op onze website te promoten waarvoor wij heel veel werk hebben verricht en diverse huurders naar hun hebben toegezonden. De twee lieden die elkaar wellicht kennen, hebben met voorbedachte rade alle huursommen in hun zak gestopt en weigeren nu al bijna een jaar om onze kosten te betalen. Ze laten niets meer van zich horen en denken van ons af te zijn. Opvallend was dat ze allebei geen verdrietige verhalen over Corona hadden of andere welgemeende excuses die de klachten enigszins zouden kunnen rechtvaardigen. Nee bij de talloze telefoontjes die wij hebben gepleegd deden ze allerlei toezeggingen en zeiden ze dat het al betaald was of dat de fout bij de bank lag en dat soort smoezen. Het leek wel of ik bij het TV programma Opgelicht zat. Daar hoor je de zelfde smoezen van mensen die gewoonweg niet willen betalen. Ook hun opmerkingen over huurders waren uiterst twijfelachtig.

Mocht u dit lezen en ook nog geld van hen krijgen of door ze opgelicht zijn dan kunnen we wellicht gezamenlijk optreden om ons geld terug te krijgen.