Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Rouffignac St Cernin de Reilhac

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Rouffignac St Cernin de Reilhac doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.7

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Fam Hardus

Onze eerste werkdag zit er weer op na twee weken een super vakantie te hebben gehad! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Het was een warm welkom met de heerlijke fles wijn en de zonnebloemen op tafel. Jullie hebben verder een prachtig huis in een mooie omgeving. We zagen geen gastenboek liggen, dus vandaar op deze manier! We hadden het Guus al gemeld, maar we willen nog wel even doorgeven dat er een koffiekopje gesneuveld is? Nogmaals hebben we heerlijk genoten en zullen dit adresje zeker aanbevelen bij anderen! Hartelijke groet, Priscilla (en familie!)

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!