Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Ault

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Ault doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.3

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


R&V

In één zin "Alles wat we nodig hadden"! In alle opzichten. Een heerlijk en lieflijk huis van alles voorzien. Een fijne beschutte tuin, ontbijten met zeezicht, mooi wandelen rondom het huis, de velden en de kliffen. De dorpjes verkennen en onthaasten op het strand. We hadden een heerlijke week die is omgevlogen. We hopen snel weer terug te komen! Merci pour la belle semaine. R en V, Amsterdam

S & C

Sluit helemaal aan bij de vorige huurder: Geweldige plek met een heerlijk uitzicht! Alles is aanwezig voor een topweek en wij komen zeker terug! Dank en veel plezier voor de volgende huurders :) S & C, Amsterdam

M & W

Een super last-minute en dan "zegtie" -> "het zal je verwachtingen overtreffen" :) Maar het klopt als een bus ! Heerlijk huisje aangename sfeer, allemaal leuke ditjes en datjes in stijl. Het ademt aandacht. We hebben flinke wandelingen gemaakt en gefietst en gezwommen en lekker gelezen en gezeten op het terras en in de tuin. Voor de volgende gelikkigen -> "geniet er lekker van" Maarten + Manon, Dank M + W, Almere

E. & P.

Schitterend gelegen huisje, van alle comfort voorzien. Prachtig uitzicht op zee. Meeuwengezinnen op de daken. Genoten van de kliffen met zeevogels. Anemonen en natuurlijk allerlei stenen en fossielen aan het strand. Genoten dus! Heel veel succes en wellicht tot ziens! E.& P.

J&L

Een heerlijke week op deze fantastische plek. Een vriendelijk huis, gezellig, maar ook praktisch en compleet. Lekkere bedden, fijne douche. De tuin is ruim en mooi onderhouden. Hartelijk dank in deze, hopelijk, post-corona dagen. Ps. Wij hebben al een optie voor volgend jaar; is er een beter compliment?

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!