Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Bédoin

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Bédoin doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.8

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen


Super fijn huis in een heerlijke streek. Nu voor de 2e x huis gehuurd en niets op aan te merken! Vlotte communicatie en opvolging. Karolien H., Wilrijk

Beste Gerard en Suzanne, We zijn vanmiddag in Bedoin gearriveerd en willen laten weten dat het huis onze verwachtingen overtreft ! Prachtig qua ligging, indeling en inrichting ! G. gaat komende week de Mont Ventoux op fietsen. Heel erg bedankt dat we een week van jullie huis mogen genieten, groeten vanuit een zonnig Frankrijk, G.& E. B., Leiden

Tuin volledig afgesloten. Alle gewenste comfort is aanwezig. Zeer goede ontvangst ter plaatse. Wij hebben al verschillende malen kunnen genieten van deze prachtige woning. De woning is zeer netjes onderhouden. Uitstekend gelegen in rustige omgeving en toch niet ver van het centrum Bédoin, die al wat je wensen kan te bieden heeft. De eigenaar reageert zeer snel en correct. E.& B. D.S.

We hebben een prachtige vakantie gehad in Bedoin ! Het huis is ons heel erg bevallen. Zou de week die we nu hadden ( eerste week van juli) nog vrij zijn voor volgend jaar? Of eventueel een andere week in juli ? We zouden heel graag volgend jaar teruggaan. Mvg, Birger en Tania K.

Dag Suzanne en Gerard, Ondertussen ligt onze vakantie in Bédoin reeds een week achter ons. We hebben terug kunnen genieten van een deugddoende verblijf in jullie huis en hebben volop kunnen genieten van de omgeving. De streek blijft ons nog steeds bekoren en geeft ons de nodige rust. Tevens wil ik toch vermelden dat we de onder de indruk waren van de uiterst vriendelijke ontvangst ter plaatse en de netheid van de woning. Fam. D.M., Ertvelde

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!