Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in St Bonnet Troncais

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in St Bonnet Troncais doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


fam. Scheepers

Wat hebben we genoten van deze prachtige omgeving!
s'morgens heerlijk buiten ontbijten op het terras met verse stokbroodjes van de bakker en genieten van het uitzicht en de vogels. De kinderen hebben zich ook super vermaakt op de trampolines en het speelhuisje was helemaal een succes.
Iedere dag even naar het meer van St.Bonnet en natuurlijk ook veel uitstapjes gemaakt naar het Château de Meillant, de markt van Sançoina, de indrukwekkende stad Bourges met de prachtige kathedraal en de leuke boetiekjes.
Ook zijn we naar het muziekmuseum in Montluçon geweest, wat voor de kinderen ook een echte belevenis was. Er is ontzettend veel te doen en te bezichtigen.
Zeker een reden om nog een keer terug te komen!

Bedankt Corrie voor de hartelijke ontvangst en de vele tips voor een dagje uit.
Een gemoedelijk vakantieverblijf, dat zeker een aanrader is!!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!